2777
2789
عنوان

طلاق بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 137 پست
چند بار صحبت کردیم جنگ کردیم خواهش کردم التماس کردم یا اذیتمون نکنه یا اگه نمیخاد بره دو روز بعد آشت ...

ایندفعه جدی باش 

خیلی محکم وایسا ، تکلیف خودت رو معلوم کن

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه دلم برات سوخته بهت رحم کردم    

بی وجدان!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
لعنت بیادبه همچین آدمی اسم مامرداروهمچین آدمای عوضی خراب کرده.به خداخیلی ناراحت شدم بیشتربه خاطرپسرب ...

منم ناراحت خودم نیستم هر جور هست تحمل میکنم ناراحت جگر گوشمم که هیچ خیری از دنیا ندید

با غم فراوان نگاهم میکنه و دو تایی اشک میریزیم میگه مامان تو چقدر بدشانسی ودستت بی نمکه

عاشق پاییزم فقط به خاطر اون برگای خوشگلی که میفته از درخت  با اون رنگای نازش. 
نمیدونی چه حرفایی میزد وچه فلسفه ای داشت میگفت خدا تو رو سر راه من قرار داده تا بهت خدمت کنم و برای ...

دقیقامیفهمم یکی ازاشناهای ماهم اینطوربود زبون چربی داشت ولی خیلی پست بود

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣خدا ازش نگذره ببین ادم واسه یه زندگی راحت و اروم چ ...

ممنونم از حرفات و دلداریت

خودمم به نهایتش فکر میکنم به اینهمه رنج بی پایانم ولی تا حالا مدارا کردم از این ببعد جور دیگه ای رفتار میکنم 

حقوق وسنوات وسابقه من از اون بیشتره من رسمیم اون پیمانی

من مث توام ولی شوهردومم مطلقه  س سال ازم بزرگتره قیافه معمولی روب خوب من ازش خشگلترم ارشد ...

ای بابا... خدا لعنتش کنه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣خدا ازش نگذره ببین ادم واسه یه زندگی راحت و اروم چ ...

بهانه گیر وپرتوقعه من کورد هستم اون لره و کمی هم تفاوت فرهنگی داریم وبد بودنش بخاطر فکر مسموم وذهن بیمارش نه بخاطر لر بودن همه جا خوب وبد هست

من خیلی بدبختم که دوباره ازدواج کردم کاش  وقتی زنی طلاق گرفت هیچوقت ازدواج نکنه چه با بچه چه بی ...

میفهمم منم مادرپدرم جداشدن خیلی سختی کشیدیم بیشتربچه هاداغون میشن این وسط ولی بخدا بدون شوهرادم نمیمیره بخدادغدغه ای نداری راحتی اگه واقعا تحملش سخت شده خودت وبچه هاتوراحت کن جداشو

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
بچه دار نمی‌شدم اصلا کیست داشتم وکم کاری خودشم مشکل داشت دکتر گفت ای وی اف هم 5 درصد جواب میده بچه د ...

اخی خدا حفظش کنه انشاله مشکلتون حل بشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
نمیدونی چه حرفایی میزد وچه فلسفه ای داشت میگفت خدا تو رو سر راه من قرار داده تا بهت خدمت کنم و برای ...

دارم کنترل میکنم که بد و بیراه نگم به این موجود نامرد!