2777
2789
عنوان

طلاق بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 137 پست
گوه خورد از اول اومد سمتت باید فکراشو میکرد گند نزنه زندگیت  ی طلاق هم زیادیه چ برسه دو تا&nbs ...

با خانواده خودت قطع رابطه میکنی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای چقدر کار بدی میکنه برای پسرت ناراحت شدم کاش با یه مشاور مشورت کنی اینجوری بخواد ادامه پیدا ...

برای همه چی بهش گیر میده بچم خیلی مودب وساکته اگه هر بچه دیگه ای بود حتما جوابش میداد 

برای همه چی بهش گیر میده بچم خیلی مودب وساکته اگه هر بچه دیگه ای بود حتما جوابش میداد 

عزیزم من خیلی غصم شد واسه پسرت

ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد واستون

خیلی از پسرت مراقبت کن

از نظر من روان بچه هامون از خودمون مهمترن

شرایط رو جوری فراهم کن که پسرت آسیب نبینه

بشین با شوهرت سنگاتو وابکن یا رومی روم یا زنگی زنگ 

اینجوری ادامه دادن خیلی سخته

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
یک لگد بزن از زندگیت بندازش بیرون من نگران پسر بزرگت شدم

دیگه یواش یواش بفکرش افتادم خیلی بهش فرصت دادم خیلی بدبختی کشیدم تو این دنیا دیگه نمیتونم بقیه عمرمم با این عذاب الهی سپری کنم داغون شدم

37

خب عزیزم... قشنگ روی کاغذ احتمال شکست این ازدواج بسیاااااار بیشتر از موفقیتش بود!

چرا چنین خطایی کردی؟!

البته همسرت رو خدا یا اهل و عاقل کنه و یا جزاش رو بده...

ولی کاملا ازدواج نامتناسبی بوده...

من خود م مطلقه ام اینو میگم که بدونی مطلقه بودن عیب نیست ولی وقتی زنی مطلقه باشه و بچه هم داشته باشه، در فرهنگ ایرانی پسر مجرد براش لقمه‌ی بزرگیه!

هم خود پسرها چنین تفکراتی دارند... هم بقیه روی مخشون پیاده‌روی میکنند... اینجا منتسفانه ایرانه و این چیزها جا نیوفتاده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دیشب تولدش پسرم بود کیک وکادو گرفته بودم کوفتمون کرد ویه دعوا راه انداخت ورفت خوابید 

😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣خدا ازش نگذره ببین ادم واسه یه زندگی راحت و اروم چی میخاد یه خونه یه حقوق و یه همراه خوب نمیدونم حقوقت چقدر اما یا برو مشاور که درستش کنه وگرنه اون پسرت رو نجات بده یا بفرستش پیش خانواده ات که اونجا یه نفس راحت بکشه نمیدونم چطور وجدانش اینجور رفتار رو قبول میکنه اما خدا میبینه و جواب داره بی جواب نمیمونه به عذاب تو این دنیا خیلی اعتقاد دارم اما گاهی خدا نگه میداره تا زمانش حالا یا این دنیا یا اون دنیا به وقتش اما شماهم کاری بکن جهنم حرف دیگران محکم  باش تو باید سروری کن نه اون اینجور باهات رفتار کنه ببخشید زیاد شد خیلی ناراحت شدم از شرایطیتت 🌹🌹🌹🌹😍

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
با غم فراوان نگاهم میکنه و دو تایی اشک میریزیم میگه مامان تو چقدر بدشانسی ودستت بی نمکه

قلبم دردگرفت واقعا این زندگی ارزش اشک پسرتونداره

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
عزیزم من خیلی غصم شد واسه پسرت ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد واستون خیلی از پسرت مراقبت کن از نظر ...

چند بار صحبت کردیم جنگ کردیم خواهش کردم التماس کردم یا اذیتمون نکنه یا اگه نمیخاد بره دو روز بعد آشتی میکنه ودوباره همون اش وهمون کاسه