2777
2789
عنوان

طلاق بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 137 پست
من یه دوره ای خیلی مشکل داشتم واین خیلی از اون مسائل سو استفاده کرده و میدونه بخاطر ازدواج دوم میترس ...

عزیزم این ادم خوبی نبود وگرنه همه  یه دوره مشکل رو دارن بعد که نباید بروش اورد.یه مدت رو خودت کار کن و جوابش رو نده ببینم چطور میشه اگه جواب نداد برو قهر یعنی چی نمیزاره خانواده ات رو ببینی و بزار بفهمه ارامشت برای خودت مهمه بزار بفهمه زنی که مستقله نمیتونه از طلاق بترسونه خدایی نکرده اگه بخای دوباره طلاق بگیری هیچی نمیشه فقط به مدت کوتاه سخته بعدش زود میتونی خودت رو جمع کنی گناه اون بچه ها چیه که باید این جو خونه رو تحمل کنن🌹♥

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال از من کوچیکتره وفکر میکنه چون با دختر ازدواج نکرده ظلم بزرگی در حقش شده و باید خانواده من روی ...

من مث توام ولی شوهردومم مطلقه  س سال ازم بزرگتره قیافه معمولی روب خوب من ازش خشگلترم ارشد داره من لیسانس من فقط ی دختردارم ک پیش باباشه .اون بچه نداشت .بعد ی هفته بعدعقدقیافه گرفتناش شروع شد میگ من مث پسرام باید دختر میگرفتم درحالیک هفت سال با زن قبلیش  زندگی کرده  عروسیم کردن.بعد طلاقش باز چندوقت بازنش صیغه بودن ازم پنهون کرد اینارو .بعد همش تهدیدم ب طلاق و قهر کرد .الانم یکساله قهرکرده رفته ن طلاق میده ن زندگی میکنه .

مشکل از پسربودن شوهرت نبود از سادگی و مظلومیت ماهاست 

سه سال از من کوچیکتره وفکر میکنه چون با دختر ازدواج نکرده ظلم بزرگی در حقش شده و باید خانواده من روی ...

شمانبایدباادم ازخودتون کوچیک ترازدواج میکردید ماشالله معلمید حداقل مردباید۵سال بزرگترباشه ذهنش بازباشه

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
عزیزم این ادم خوبی نبود وگرنه همه  یه دوره مشکل رو دارن بعد که نباید بروش اورد.یه مدت رو خودت ک ...

پسر کوچیکم دو سالشه مادرم حسرت دیدنش رو داره و نمیزاره ببرمش خونه پدرم تو شهرستان فقط عکساش میفرستم

میگه بخاطر بچه وایسادم ولی چه وایسادنی همش یادآوری گذشته و توهین و به پسر نوجوانم میگه تو میدونی بچه ...

جداشو 

خودت اتو دادی دسش ازدواج دوم ک دومه یا بشین قانعش،کن تهدید کن ک میرم مهریم میگرم ازت سر سازگاری بیارش در وحله اخر من طلاق بهتون پشنهاد میدم

بگو با ی بچه شوهر پسر کردم بازم طلاق بگیرم یکی از تو جونتر خوشتیپ تر میاد میگرم مگه چی هستی ک انقد سرکوفت می نی بمن 

انتخاب خورتم روانی ب خودت امتخابت احترام بزار بیشعور

شمانبایدباادم ازخودتون کوچیک ترازدواج میکردید ماشالله معلمید حداقل مردباید۵سال بزرگترباشه ذهنش بازبا ...

نمیدونی چه حرفایی میزد وچه فلسفه ای داشت میگفت خدا تو رو سر راه من قرار داده تا بهت خدمت کنم و برای بچت پدری کنم و من هیچی نمیخام از دنیا و خودت مهمی واین حرفا

میگه بخاطر بچه وایسادم ولی چه وایسادنی همش یادآوری گذشته و توهین و به پسر نوجوانم میگه تو میدونی بچه ...

واااای چقدر کار بدی میکنه

برای پسرت ناراحت شدم

کاش با یه مشاور مشورت کنی

اینجوری بخواد ادامه پیدا کنه علاوه بر شما پسرت هم خیلی آسیب میبینه با این طرز رفتار همسرت

پسرت الان تو یه سنی هست که خیلی باید مراقب رفتارتون باشید

اون موقع همسرت اینجوری تحقیرش میکنه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

وای چقدر بیشعور و عوضی باید بخاطر پسر اولت خیلی توجه میکردی به ازدواجت واقعا دلم کباب شده واس پسرت خدا از اون مرد مگذره عوضی مشاورم هست چه ضربه ای بخوره اون طفلک

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بچه اولم 14 پسر پیش خودمه پدرش معتاده وزندانه خودمم 40 سالمه

همسرت چند سالشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای چقدر بیشعور و عوضی باید بخاطر پسر اولت خیلی توجه میکردی به ازدواجت واقعا دلم کباب شده واس پسرت خ ...

دیشب تولدش پسرم بود کیک وکادو گرفته بودم کوفتمون کرد ویه دعوا راه انداخت ورفت خوابید