2777
2789

سلام مادران دلسوز . پسر 3 سال و نیمه دارم که وزنش 10 کیلو هست و قدش 88حدودا خیلی خیلی خیلی لاغر و قد کوتاهه وزن تولدش هم 2800 بود خیلی کم نبود که بخوام بگم به خاطر تولدش هست ولی درست غذا نمیخوره تحرک داره آزمایشاتش همش خوبه چیکار کنم چی بهش بدم چه مکملی براش خوبه. توروخدا کمکم کنید اگر راهکاری دارید داغونم از بس تو فکرشم هم خودم هم همسرم هرکسی میبینه بچم رو از دوسال پیش تا حالا میگن انگار کوچیکترم شده دوسال هست روی 10 کیلو مونده . همش نگاهش میکنم و میگم مادر سوختی تو چرا آخه باید اینطوری باشی . اینقدر شیرین زبون و باهوش و ناز ولی بچم لاغر و قد کوتاه 😭😭😭😭😭😭😭

خب شاید زنش همینه

تو خونواده ندارین این مدلی؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده کیلو واقعا کمه.تو همه غذاهاش کره بریز.آب قلم بریز تو همه غذاها.شیر خشک بده بهش.شیرموز شیر عسل.انواع فرنی.چهارمغز...

ببین چی رو دوست داره اونو بپز همش.من خواهرشوهرم یه دختر لاغر داره جز کباب چیزی دوست نداره تقریبا هرروز براش جداگونه میپزه.یکم جون گرفته تازگیا

عزیزم منم بچم یکساله است و ۸ کیلو خیلی غصه میخورم

احتمالا معده ش کوچیک شده بهش بیشتر غذاهای آبکی بده سوپ بده فرنی تو غذاش حتما حتما لیموترش بریز اشتهاش زیاد میشه

بشقاب غذاش رو تزیین کن براش

غذاهای کم حجم و پرکالری مثل اسنک خونگی ساندویچ کباب ماهیتابه ای و مرغ سوخاری

کیک خونگی با خامه بهش بده

اسموتی یادت نره شیر موز مغزیجات بستنی و اگه دوست دارا انبه رو بریز تو مخلوط کن بهش بده

قلوه کباب کن براش 

عرق گوشت وعصاره قلم هن خییلی خوبه 

میشه لایک نکنید 😁

زینک خارجی بهش بده اشتهاش باز شه 

تعداد وعده اشو زیاد کن براش کارتون بزار سرگرم شه و وسطاش بهش غذا یا خوراکی بده.غذاهاش متنوع باشه. عصرونه بهش سیب زمینی آبپز  یا سرخ کرده بده مغزیجات بده شیرخشک بده خیلی خوبه و مطمئنن میخوره 

عرق یونجه هرروز چند مرتبه میل کنند

فرنی پودر سنجد یا مخلوط پودر سنجد با شیر پر چرب

آب انگور طبیعی ،،،،

پوره سیب زمینی،،،، ماست،،، شربت آبلیمو

مداومت داشته باشید. مداومت تا نتیجه بگیرید

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

شماخودتون ریزهستین؟ممکنه کلن ژنش همین باشه....بچه های منم بدغذان،من ازصب تاشب بزورغذامیدم بهشون....همه چیو خردمیکنم هرطورشده میدم،مثلن خرماروپوستشو میکنم بعدباچاقو خردخردمیکنه بعدآروم آروم میدم میخوره یاشیروباصافی سرشیرشو باید جداکنم وگرنه نمیخورن بعدداخل لزوان باقاشق میدم 😐