2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین همگیییی😍😍

1184 بازدید | 144 پست

بیاین یه کار جالب کنیم استرسمون کم بشه😉همه از سه ماه دیگشون بگن از یه روز عادیشون که از خواب بیدار میشن و میرن دانشگاه مورد علاقشون که رشته مورد علاقشونو بخونن😍آخرشم برای تحقق رویامون یه صلوات بفرستین😍

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول خودم شروع میکنم😍

امروز ۱۰ مهر ۱۴۰۰ هست روزی که ۱۰ روزه دانش آموزا دارن مدرسه میرن ولی من بالاخره به دانشگاه مورد علاقم رسیدم😍😍پارسال این روزا اصلاااا حالم خوب نبود ولی به خودم قول دادم که قوی باشم و یه شروع طوفانی داشته باشم که خداروشکر همونی شد که میخواستم😍 منِ عزیزم امروز میخوام ازت تشکر کنم بخاطر همه اون روزای سختی که هرکی جای تو بود جا میزد ولی تو محکم تر ادامه دادی... برای اون بی خوابی ها و حبس شدن توی خونه ازت ممنونم😍امروز برام روز عجیبیه حس میکنم قراره یه اتفاق خیلی مهم توی زندگیم بیفته😍😍همینجوری که دارم آماده میشم برم دانشگاه به تمام سختی هایی که توی این راه کشیدم فکر میکنم.... وقتی میرسم حس عجیبی بهم دست میده هنوز بعد از ۱۰ روز با دیدن اسم دانشگاه شیراز سر در دانشگام شوق وصف نشدنیی سر تا پامو فرا میگیره😍😍یه چیزی مدام توی ذهنم میگه این حس خوب مبارکت باشه دانشجوی داروسازی دانشگاه شیراز😍😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بماند به یادگار: ۱۴۰۰/۵/۹ساعت ۲۲:۵۳ هممون منتظر نتایج🙂😍😂

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

@fatima_zm‍ 

الان آبان ۱۴۰۰ هست 

خیلی خوشحالم که تلاش هام نتیجه داد و خدا بهم کمک کرد و منو شرمنده خانوادم و خودم نکرد❤ 

فیزیوتراپی شیراز قبول شدم و عاشق رشتم هستم 🤍

انشالله نتیجه بده 😍😍😍 

🧸
امروز دوستم بزور بیدارم کرد لباس پوشیدم روپوشم برداشتم رفتیم سر کلاس . هنوز نرفتیم بمیارستان خیلی شو ...

دیگع وقتی ب ارزوت برسی به زور بیدار کردن نداره که😂😍حتی از ذوق خوابت نمیبره😌

الان آبان ۱۴۰۰ هست  خیلی خوشحالم که تلاش هام نتیجه داد و خدا بهم کمک کرد و منو شرمنده خانوادم ...

شما هم شیراز؟😍😍

ارهههههه😍😍😍  سال اولت بود؟

نه دوم😍🤣 یو چطور؟😂