2777
2789
مثل راه رفتن ...حرف زدن .....فهم ازمسائل ..کارتن......بازی و.....شما چه بازی هایی می کنید
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
شما نی نی ات کی به دنیا اومده؟ پسر من ١٥ خرداد ٩١
راه میره
میدوه
پله بدون کمک دستهاش بالا و پایین میره
بین ٢٥-٣٠ کلمه حرف میزنه ( ٤-٥ تاش صدای حیووناته که اگر حرف زدن حساب باشه میشه ٣٠ تا )
پازل میسازه
نقاشی در حد خط خطی
شناخت شکلها در حد اینکه دایره رو میشناسه
تو رنگها قرمز و آبی
دستور هم که بدم انجام میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من مرداد دنیا اومده
اگه صدای حیونارم بخوام بگم صدای گاو و جوجه رو هم درمیاره جیز هم میگه
نقاشی هم میکشه همون خط خطی
ولی کلا خیلی بی توجه هستش خیلی ناراحتم نمی دونم همه بچه ها همین طورین؟
خدا یا عاشقتم
پسرمنم خرداد91به دنیااومدرته میره میدوه ازپله بالاپایین میره نانای میکنه صدای بعضی ازحیوونارودرمیاره جدیدامثل طوطی اکثرکلمه هایی که میشنوه تکرارمیکنه بسیاررررررررررررررررررررررررررررشیطونی میکنه کل روزدرحال راه رفتنه اماخوب غذانمیخورههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
ولا خیلی رنگا و شکلا رو یادش میدادم اما میبینم اصلا توجه نمیکنه انگار اصلا نمیشنوه
الان بی بی انیشتین فارسی رو براش می زارم خودم هم باهاش تکرار میکنم و نشون میدم اما اصلا تمام توجهش به تلوزیونه
خدا یا عاشقتم
دختر من اخر مرداد 91 هست .....
توانایی های حرکتی اش خوبه وشیطونه دا ئم درحال دویدن هست واصلا کاری به من وباباش نداره ...همش داره این ور اون ور فضولی می کنه وکنجکاوی اش به اشیا ووسایل خیلی زیاده همه وسایل را برمی داره یا میره تو بلندی وامیسته بعد اشیا را بادست هل میده ....تو خیابون بساط همه مغازه ها را بادست به هم میریزه و...اما حس می کنم حرفهای مارا نمی فهمه وخودش هم حرف معنی دار نمی زنه ...جند بارباهاش قصه کار کردن یا صدای حیوانات اما نمی تونه تقلید کنه فقط گ.ش می کنه یا به دهنم نگاه می کنه صدای حیوانات را هم نمی تونه تقلید کنه ...به کارتون ار خیلی وقت پیش علاقه وتمرکززیادی داشت
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
ثمین عزیزم باید جنبه بازی داشته باشه تا گوش بدن...منم پسرمو میخواستم یاااد بدم ااااصلا گوش نمیدا...یه بار دستاشو گرفتم دورش دادم بعد بهش گفتم این رنگ قرمزه...باز دورش داادم...بعد پرسیدم رنگ قرمز کووو اگه بگی دورت میدم...شاید نگفت ولی دستشو گرفتم با انگشت زدیم روی فلش کارتی که به در چسبوندم...خوشحال شد و دورش دادم دوباره به همین روش....رنگ آبی قرمز و 3 تا حیوون رو از فلش کارت بلده...البته حیوونای بیشتری رو به طور زنده بلده ولی از کارت همنیا فعلا
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
پسر من 10 تیر 91
تا 4 بلده بشماره البته نههههه خیلی واضح ولی مفهومش رو میرسونه
کلمه خیلییی بلد نیست ولی خوبه شکر خدا
2 رنگ بلده و 3 تا حیوون از فلش کارت
بلده حلقه ها رو درست بندازه...پازل رو فقط بلده جدا کنه
راه میره و میدوئه تقریبا...از پله ها بالا میره
و اگه تعداد کم باشه پایین هم میاد
صدای 4 تا حیوون بلده...صبح ها کلی به من ابراز عشق میکنه نمیدونم منظورش چیه ههههه
بلده منو بترسونه و خوووو یا سسسسس میگه...معنی بالا پاایین پشت سر جلوی پا رو میدونه...اعضای بدنشو میشناسه...حتی شومبولشو خخخخخ
دستا بالا پاها بالا رو متوجه میشه و انجام میده
برای نی نی هاتون غذا چی میدرستین که دوست داشته باشن؟گرررریه
تو را خدا با جزییات بگید چه جور به بچه باید یاد داد؟/؟
من اول شمارش اعداد رو این جوری یادش دادم و خودش گفت
میبردمش بالا و به این طرف و اون طرف تابش میدادم بعد میگفتم غلییییییظ یــک دووووووووووو ســـــــــه
سا مثلا هر چیزی توی خونه که چند تا داشتیم شماره گذاریشون میکردم مثلا عکساش
توی 3 نقطه خونست
بهش میگم عکس محمد ساجد 1 کجاااست؟نیگاه میکنه به سمت یه طرف خونه که عکساشه...بعد میگم عکسای محمد ساجد 2 کو؟بعد دوباره نیگاشون میکنه و همین طور عکسای 3
یا مثلا کنترل
مثلا پنکه
مثلا خیلی چیزا رو میشه این مدلی نامگذاری کرد
حلقه هاشو اول اشتباه مینداخت محمد ساجد کمی باهاش کار کردم گفتم اونی که بزرگه قرمزه باید اول باشههه...عزیزم من خیلییییییییی باهاش کار کردم تا یادش موند کدوم اوله ولی وقتی توی حافظشون اوکی بشه دیگه یادشون نمیره...و اعداد ریاضی و کلااا کار با ریاضی فراره...اگه یادشون بره دیگه تمومه باید مدام کار بشه باهاشون