2777
2789

تو اینترنت کلی فیلم هست 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نیم ساعت اول میزاریم تو اب جوش بپزه.

بعد میشوریمش اب جوش مبریزم دوباره پیاز خورد میکنیم سیب زمینی ادویه

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

من خیس میکنم از قبل 

تازه ۳ ساعتم میذارم آبپز بشه 

بعد نرم‌که شد درست میکنم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

لوبیا و سیب زمینی نگینی و یه کوچولو برنج اش برای لعابش بریز تو قابلمه بذار بپزه برنج ها له میشه غلیظ تر میشه

بعدش یکم پخت پیاز داغ و رب تفت بده بریز توش

با نمک و ابلیمو نیم ساعت بمونه و تمام

ایایایدازقبل خیس بکنم؟  ایاالان بپزم برای شام اماده میشه

خیس کنی بهتره وای الانم میشه پخت

پیاز سرخ کن با زردچوبه و کمی رب

بعد لوبیا و اب بریز 

سیب زمینی نگینی هم بریز

من کمی سبزی آش هم میریزم خ کم 

لعاب بده عالی میشه

نوش جانتون

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من الان گذاشتم....

لوبیا رو میذاری یه شب خیس بخوره...

تالاپی میندازی تو قابلمه با کلی آب بپزه...

آخرشم یه قاشق ربو سرخ می کنی تا خوشرنگ تر بشه.... داشتی آب قلم یا آب گوشت... یا عصاره با کمی ادویه و نمک ... اگرم قارچ داشتی می ریزی بپزه.....

غذای روزای گشادی  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

از الانم میتونی بپری اول ی نیم ساعتی بذار بپزه نیم پز ک سد ابشو خالی کن دوباره اب حوش بریز روش نفخش گرفته بشه وقتی کامل پخت پیاز داغ درست کن زردچوبه و فلفل و رب بزن بریز توش یه قاشق کوچیک اردم با ای سرد مخلوط کن بذیز توش لعاب کنه

آره بهتره خیس کنی که نفخ نکنید

من لوبیا چیتی رو با یه سیب زمینی با آب زیاد میذارم دو ساعت میپزه بعده دو ساعت یه مقدار رب با روغن تفت میدم همراه نمک و فلفل اضافه میکنم سیب زمینی رو هم له میکنم اضافش میکنم میذارم یه سالت دیگه بپزه قشنگ غلیظ شه

ایایایدازقبل خیس بکنم؟  ایاالان بپزم برای شام اماده میشه

ارهههه حتمااات باید نفخش گرفته شه،از من مبشنوی برا فردا شب بزا،۲۴ ساعت خیس کن بعد پیاز رنده کن سیب زمینی یکم ریز کن بزا بپزه حیابی اب بریز ک وسطس نخوای اب بریزی ،اگه خیلی خاص میخوای بسه توش قارچ بریزیکمم پیاز سرخ شده،ادویم همون نمک زردچوبه وفلفل،هیچ وقت ب اول حبوباتت نمک نزن برا اخرش چون باعث میشه نپز شه،اگه دیدی خیلی ابکیه یکم ارد ذرت اب بگیر نسد ارد گندم خیییلییی کم برا لعابش خوبه،اخراشم رب بزن من ربو با کره سرخ میکنم

بهت یه رسپی فوق العاده میدم😋 

لوبیارو از شب قبل خیس کن.. تو قابلمه رب و زردچوبه رو حسابی تفت بده ..بعد لوبیارو اضافه کن +یک عدد سیب زمینی درشت +‌ یک عدد پیاز درشت  و نمک ..آب رو اضافه کن بزار بپزه .. وقتی پخت سیب زمینی و پیاز و چند قاشق لوبیا رو در بیار خوب بکوب و مجدد بریز داخل قابلمه بزار دو مرتبه جا بیوفته 😋 عالی میشه .. اگر خواستی میتونی قارچ هم اضافه کنی اواسط پخت .. یا از این سوسیس کوچولوها .. 

لوبیاها یه شب باید خیس بخوره توی آب.بعد آبشو عوض کن و توی یه دیگه با آب تمیز بزار بپزه....توی یه دیگه دیگه یه پیاز رو نگینی ریز خرد کن.سرخش کن.بعد زردچوبه بهش بزن.یه چند حبه سیر رو له کن بریز توی پیازات.....بعد یکم رب گوجه بزنه بزار قشنگ با حرارت ملایم سرخ شن.بعد قارچ هات رو که شستی خورد کن بریز توش.قارچ ها که نرم و سبک شدن،لوبیاهای بریز توش.آب جوش بهش اضاف کن.بعد فلفل قرمز و نمک بهش بزن.بعدش یه سیب زمینی آب‌پز کن پوره اش کن بریز توش.باعث میشه آب خورشت غلیظ بشه.چند دقیقه بعد آماده است.برم امشب درست کنم🤭