اگه یه تشکر ازت نکنم به خاطر خیانت هات و لاشی بازیات و اینکه بهم رک فهموندی که چقدر هوس بازی ، نامردی کردم چون باعث شد دیگه حس نکنم به خاطر من اوضاع خراب شده یا من کم بودم و این بیشتر منو اذیت میکرد 😅 ولی الان ارزش خودم رو فهمیدم... همین طور که میدونی ادم کینه ای نیستم الانم بخشیدم یک به خاطر ارامش خودم اروم شدم دو به خاطر اینکه بعضی ها واقعا دست خودشون نیست نمیتونن ذاتشون رو عوض کنن ..
و اینکه من دوباره ازمایش دادم دیابتی نیستم و اینکه معدمم مشکلی نداره اون مدت به خاطر فشار های عصبی اونجوری شده بودم ولی الان ک مشکل روحی توی زندگیم ندارم و ارامش دارم متوجه شدم سالمم(اینارو گفتم چون دوس ندارم بری پشت سرم بگی مریض بود )
و لطفا هرکسی ازت پرسید با من بودی انکار کن تا الانم خیلی ابروم رو بردی
در نهایت دیگه علاقه ای هم بهت ندارم فقط حس میکنم یه دوست قدیمی هستی دیگه کینه ای هم ندارم ازت ممنون به خاطر اینکه یه روزی خنده به لبام اوردی و باعث شدی توی انتخاب ادم های زندگیم عاقل تر باشم و اشتباه نکنم( برات ارزوی خوشبختی رو دارم موفق باشی دوست قدیمی از ته دلم اینارو گفتم ) خداحافظ🙃
خیلی طولانی شد به نظر شما کار خوبی کردم اینارو گفتم یا ن؟در قالب پیام بخشش توهین هم بهش کردم