2777
2789
عنوان

خونریزی بعد کرم واژینال

30593 بازدید | 10 پست

خانما من یک ماه پیش رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت عفونت شدید و زخم داری دارو داد گفت یک ماه دیگه بیا الان ک یک ماه گذشته دوباره رفتم گفت بهتر شدی ولی باز کرم واژینال کلوتریمازول داد اما اولش افتادم ب لک بینی بعد زیادتر شد الان کامل عین پریود خونریزی دارم دکتر گفت  قطع کن دیگه مصرف نکننمیدونم طبیعیه یا نه؟ تا کی باید صبر کنم تا قط بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 4 روز... ولی دارو مصرف نکردم

بخدا گرفتار شدیم از وقتی طبیعی زاییدم همش عفونت دارم و لک بینی و .... من دیشب کرم رو قط کردم یعنی ایشالا تا چند روز دیگه قط میشه احتمالا؟ 

سلام ببخشید با قطع کردن کرم خونریزیتون قطع شد؟و اینکه سر موفع دوباره پریود شدین؟

نه عزیزم چند روز بعدشم ادامه داشت که رفتم دکتر قرص جلوگیری اینا داد اونا خونریزیمو قط کرد بعدش بله سروقت پریود شدم

نه عزیزم چند روز بعدشم ادامه داشت که رفتم دکتر قرص جلوگیری اینا داد اونا خونریزیمو قط کرد بعدش بله س ...

سلام ممنون جواب دادی❤❤منم جلوگیری خوردم الانم حالت تهوع ولم نمیکنه

سلام فریبا جون خوبی من تاپیکاتو خوندم برام جالب بودن نوشته بودی که میخوای ماه رمضون اقدام کنی 

ماه رمضون اقدام کردی؟

نی نیت دختره یا پسر؟

تست جنسیت با زنجیرطلا درست دراومد یانه؟

سلام فریبا جون خوبی من تاپیکاتو خوندم برام جالب بودن نوشته بودی که میخوای ماه رمضون اقدام کنی  ...

سلام ماه رمضون اقدام کردم اما نگرفت تا اینکه ماه آذر دیگه بیخیال بچه شدم و اصن دیگه بهش فکر نمیکردم همون ماه باردار شدم 

زنجیر طلا طوری میچرخید ک همه میگفتن اولی پسره دومی دختر اما اونم اشتباه بود و بچه اولم دختره 

الانم دوباره باردارم اما نمیدونم جنسیتشو اما دیگه اعتقادی ب زنجیر طلا و عکس سونو ان تی ندارم میگم بالاخره یا دختره یا پسر دیگه