2777
2789

بچها من ۲۷ سالمه،۳ تا بچه دارم شکم دومم دوقلو شد الانم ۱۵ ماهه ان واقعا بریدم مردم با۳ تا بچه کوچیک

۳ ماه بعد زایمانم آیودی بهترین مارک گذاشتم دیگه واقعا بچه نمیخاییم اصلن

حالا ۲۰ روزه از موعدم گذشته فقط تو این ۵۰ روز یکم لکه بینی داشتم والانم ته حلقم بشدت تلخ میشه و حالت تهوع دارم تا حالا دو تا تست زدم منفی شده ولی هر وقت حالت تهوع میگیرم از شدت ترس سکته میکنم

فردا میرم دکتر ی کار کنه پریود شم

بچهایی که آیودی داشتید یا دارید تورو خدا بیایید دلداری بدید دیر کردن پریود از علایم آیودیه؟؟؟؟

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵
عزیزم ایودی هم باور کن بازم رعایت میخواد جابجا میشه من خواعرشوهرم بچه دومش رو با ایودی باردار شد انش ...

ولی من بندشو تو واژن حس میکنم 

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای پری شی یه قاشق غذاخوری زردچوبه رو با یه لیوان اب سرد قاطی کن بخور...یهویی سربکش چون مزه ز ...

واقعا؟؟؟؟

وای مرسی

اگه میخوای پری شی یه قاشق غذاخوری زردچوبه رو با یه لیوان اب سرد قاطی کن بخور...یهویی سربکش چون مزه ز ...

زردچوبه خالص باشه دیگه؟؟؟