2777
2789
قبول میشی،ولی نه با نمره بالا انگیزتو از دست نده  حس میکنم ناراحت و نگران و مظطربی اینو بدون ...

چرا برای منو نگفتی نکنه خیلی بد بوده   

برای منم بگو برات صلوات میفرستم 

شوهرم آزمون وکالت قبول میشه؟

به زودی سر کار میره حالا هر کاری که باشه ؟

وضع مالیمون کی خوب میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش برات جالبه و کل انرژیتو پاش میزاری ولی کم کم کسل کننده میشه و کاررو ترک میکنی تقریبا40_30درصد ...

کار درست و حسابی اخرش من پیدا میکنم؟

اگه اره چه شغلی؟

خدایا شکرت
قبول میشی،ولی نه با نمره بالا انگیزتو از دست نده  حس میکنم ناراحت و نگران و مظطربی اینو بدون ...

ارش برمیگرده ازدواج اینا؟

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

من کی ازدواج میکنم ؟ فامیل هست یا غریبه؟

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
چرا برای منو نگفتی نکنه خیلی بد بوده     برای منم بگو برات صلوات میفرستم  شوهرم آز ...

نه عزیزم هیچی تو این دنیا بد نیس من رفتم انرژیمو بسازم بیام  
صبور باش ،هر اتفاقی که افتاده با اراده خدا بوده
سرکار میره وضعتون متوسط رو به بالا میشه

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
من خدم حس شیشم ولی بعصی چیزا رو نمیتونم ببینمو بگم  ماله شما ب خیر میگذره ولی تاوان داره

مشکل ماحل میشه؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نه عزیزم هیچی تو این دنیا بد نیس من رفتم انرژیمو بسازم بیام     صبور باش ،هر اتفاقی که افت ...

گلی شما راجع مشکلمون گفتی حل میشه پس ان شاالله توتاپیک قبلی؟مشکل مالی وکار شوهرم؟بچه چی مادرمیشم؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟