2777
2789
ب ثانیه نشکیده میترکونن تاپیکتو😆 اینارو اشاعه فحشا میدونن😆 کثافت داره مملکتو میگیره این نی نی سا ...

واقعا متاسفم برای این طرز تفکر 

اره دقیقا هنوز نقطه ضعف بعضیا همینه عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت میکشیدم به مامانم بگم اونم هیچ وقت راهنماییم نکرد بعد از دو ماه اومد دعوام کرد که تو که پریود میشی چرا غسل نمیکنی

حتی برای شب عروسی هم هیچ راهنماییم نکرد من نمیدونم دختر مادر را برای کی میخاد

😂😂هیی لامصب هم بدبختیه هم خوشبختی 

لعنتی چ خوشبختی تو این می بینی     

من هنوزم هر شب ب خدا بابت بدبخت بودن زنا غر می زنم  

عا چرا ی بار قهر بودم نمی خواستم برم با اسمشونبرم بیرون الکی گفتم کمرم درد می کنه که بگیره در کل مردا سختی نمی کشن نفهمن   

بدبختی تا این حد حال می کنن دردش واسه زنا بچه میخوان دردش واسه زنا هر غلطی میشه دردش واسه زنا  

منم پریود می شم حسااااس  سر هرچیزی می زنم زیر گریه از خودمم کلافه میشم حس مزخرفیه

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

من اوايل ك پريود شدم فك ميكردم همه ميفهمن و جايي نميرفتم و انقد بدم ميومد حتي از دست خواهرم و مامانم وقتي پريود ميشدن چيزي نميگرفتم و بهشون دست نميزدم تا چند ماه هم هيچكس نميفهميد كي پريود ميشم چون خودم بدم ميومد فك ميكردم همه بدشون مياد از من 😂 در ب در دنبال راه چاره بودم ك ديگه نشم 😐

من 11 سالگی شدم😐😢😅 اینقدددد درد داشت ک نگو😢😢😢😢😢😢 از دو هفته قبلش خودم همش مامانمو میترسوندم ک ای وای پریود شدممممم😂😂 ب سه هفته نکشید واقعا شدم😐😐حالا مگ مامانم دیگ باور میکرد ک راست میگم😂😐