2777
2789
عزیزم اینجا نی نی سایته هم جای سرگزم کننده ای هست و هم میتونیم سوالاتمون یا خاطره هامون رو بگیم اگه ...

ب ثانیه نشکیده میترکونن تاپیکتو😆

اینارو اشاعه فحشا میدونن😆

کثافت داره مملکتو میگیره این نی نی سایتیا هنوز درگیر این چیزای بیخودن🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییییی پارسال با لباس خواب رو تختم پنجشنبه بود ساعت دوازده ظهر سی ام بهمن روز بدبختیم   

رفتم دستشویی دیدم ادرارم خونیه وای اول اینقدر ترسیدم یهو دست کشیدم دیدم بعله بدبخت شدم هیچی دیگه پد گذاشتم و گریه و زاریم شروع شد   تا دو شب سر مامان و بابام غر می زدم 

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

عروسی خالم بود

من خون گریه میکردم

چون لباسم عوض شده بود از پیرهن به اسپرت

شکمم پاره میشد از درد

نه رقصی نه شادی

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد