2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث اجبار نیست ، بحث حریم خصوصیه دوست عزیز😊

اوه بیخیال بابا مطمئنا مرد ها فکر نمی کنن ما موقع پریود شدن اختلال روانی می گیریم یا وقتی پریود شدیم داشتیم نماز می خوندیم یه چیز عمومی و علمیه که خیلی راحت در موردش صحبت می کنن دوست نداری نگو عزیزم خانوم ها هم که همه میشن و از خودمونن

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
عمه هات چرا گلم

معمولا پریود یا به عمه میره یا به مامان

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
اوه بیخیال بابا مطمئنا مرد ها فکر نمی کنن ما موقع پریود شدن اختلال روانی می گیریم یا وقتی پریود شدیم ...

من حرفی از مردها زدم؟

منظور من اینه جالب نیست آدم راجع به مسائل خصوصیش تو سایت عمومی صحبت کنه.

دستشویی رفتن هم یه چیز عادیه ، اما شما راجع بهش با همه صحبت نمیکنی😊

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
من حرفی از مردها زدم؟ منظور من اینه جالب نیست آدم راجع به مسائل خصوصیش تو سایت عمومی صحبت کنه. دست ...

عزیزدلم اولا همه خانما پریودمیشن و. این شرم آور نیست دوما همین سایت عمومی که فرمودی برای همین سوالات و خاطره حالا یکی برای بارداری و بچه یکی برای مشاوره گرفتن و ......پس الکی جو منفی نده گلممم 

من حرفی از مردها زدم؟ منظور من اینه جالب نیست آدم راجع به مسائل خصوصیش تو سایت عمومی صحبت کنه. دست ...

چون چیزیه که همه میرن و موضوعش مسخرست برای صحبت! ولی این ممکنه یه خاطره ی طنز باشه که سرگرم کنندست هرکی یه تجربه ای داره مسائل خصوصی هم چیزی نیست که معمولا نصف جمعی از جهان به ناچار بهش مبتلا باشن   

عزیزدلم اولا همه خانما پریودمیشن و. این شرم آور نیست دوما همین سایت عمومی که فرمودی برای همین سوالات ...

شما کلا متوجه منظور من نمی‌شید دوست عزیز، ترجیح میدم بیشتر بحث نکنم😊

ضمنا من تاپیک رو ترک کرده بودم و صرفا چون دوستان ریپلای کردن دوباره وارد تاپیک شدم.

شب خوش.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
چون چیزیه که همه میرن و موضوعش مسخرست برای صحبت! ولی این ممکنه یه خاطره ی طنز باشه که سرگرم کنندست ه ...

عزیزم شما پونزده سالته طبیعیه این مسائل براتون جذابیت داشته باشه😊

بیشعور پدرته درست حرف بزن 

هوی دیگه داری از حدت خارج میشی حیف کاربریمو دوست دارم آخه بدبخت پدر من اگه بیشعور بود تو سایت زنونه به اسم زن عضو نمیشد تو این موضوع که چیزی ازش نمی دونه دخالت کنه حرف نزنی نمی گن خفه موندی لالی یه بار دیگع به پدر من چیزی بگی هفت جد و آبادتو میارم جلوی چشمت فکر کردی برد پیتی این موقع شب من اگع بیدارم تابستونه کاری ندارم با این سنت اومدی معلومه از پول باباتم می خوری ایول  

هوی دیگه داری از حدت خارج میشی حیف کاربریمو دوست دارم آخه بدبخت پدر من اگه بیشعور بود تو سایت زنونه ...

پدرت اگه بیشعور نبود تو ‌‌‌رو ب دنیا نمی آورد که الان اصلا نفهمی داری چی میگی اصلا از کجا معلوم باباته اگه از بابای خودت بود انقد بی ادب نمیشدی