2777
2789
عنوان

بابام امشب میخواست خونه رو آتیش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 108 پست
خواهش عزیزم  بهش فکر نکن اصلا  ازدواج میکنی اینقدر درگیر زندگی میشی سریع فقط میری wc میا ...

خدا پدر و مادرتون رو براتون نگهداره مرسی از پیام قشنگتون والا امشب خیلی ناراحتم منتظرم زودتر صبح بشه با روانشناسم تماس بگیرم و یکم براش گریه کنم تا آروم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دنبال یه دکتر خوب بگرد.بیماری تو رو خیلی ها دارن. حس میکنم بیشتر برای شما ریشه روانی داره. پدرت عصبیه. ولی اصلا چیز غیر قابل درمانی نیست که اینقدر خودتو باختی.فقط برو پیش دکتر کار بلد.‌

خدا پدر و مادرتون رو براتون نگهداره مرسی از پیام قشنگتون والا امشب خیلی ناراحتم منتظرم زودتر صبح بشه ...

فداات چرااا گریه 

گریه نداره ک ......بی خیال هرچی حساس بشی بدتره باور کن اصلا بهش فکر نکن 

اسی هربار که میری دستشویی ادرارت کمه یا با اینکه دفعات زیاد میری بازم زیاده؟ ببین عزیزم منم مشکل تکرر ادرار دارم ممکنه قبل از خواب گاهی 2،3بار برم دستشویی و شب تا صبحم حتتتما باید بیدار شم و برم.مشکل من اینه که حتی ادرار خیییلی کم رو هم احساس میکنم. اما خب اگه مهمون داشته باشیم یا مهمون باشیم یا بیرون باشم میتونم نگه دارم. نگه میدارم دیگه ادرارم شدییییید که باشه میرم دستشویی. فکر میکنم شما هم بتونی. نگران نباش فقط شما اینطوری نیستی

فداات چرااا گریه  گریه نداره ک ......بی خیال هرچی حساس بشی بدتره باور کن اصلا بهش فکر نکن  ...

نمیشه میدونم فردا خیلی جو خونه سنگینه باید با روانشناسم حرف بزنم بگم با مامان و بابام حرف بزنه

عزیزم سه مدت ایزی لایف ببند هیچ اشکالی هم نداره دیگه فقط برای مدفوع برو دستشویی فقط روزی دو سه بار عوض کن و هر بار خودت با آب خوببشور که بوی خوب بدی نزار باباته ببینه تو سطل ا‌شغال قائم کن 

به هیچ عنوان نوشابه و آب یخ و میوه های سرد نخور تنقلات و پاستیل و ترشی و لواشک و دلستر نخور 

خودتو ببند به گوشت و گردو وپسته و کلا گرمی جات عرق گزنه هم خوبه جلو تکرر ادرار رو میگیره و عزیزم یه دکتر مغز و اعصاب برو قرص میده راحت میشی مگه زمان قاجاره مادر بزرگه پارکینسون من قرص تکرر ادرار میخوره خوب شده شما که جوونی

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
اسی هربار که میری دستشویی ادرارت کمه یا با اینکه دفعات زیاد میری بازم زیاده؟ ببین عزیزم منم مشکل تکر ...

من هر بار که میرم مثانم کامل تخلیه نمیشه احساس دشتشویی دارم و واقعا هم دارم دارم تلاش میکنم با این حس مبارزه کنم و زود بیام بیرون ممنون از اینکه باهام همدردی کردید انشاا... مشکل شما هم حل بشه و به آرامش برسید😘

من هر بار که میرم مثانم کامل تخلیه نمیشه احساس دشتشویی دارم و واقعا هم دارم دارم تلاش میکنم با این ح ...

عزیزم من از بچگی اینجوری شدم و دیگه باهاش کنار اومدم. دکتر هم رفتم گفتن مثانت باید عمل شه که نرفتم دیگه.شما هم مثانت تخلیه میشه ولی بلافاصله سریع کلیت ادرار تولید میکنه منم دقیقا همینم به خصوص اگه اب و مایعات زیاد خورده باشم یا سردم باشه. وقتای حساس کمتر مایعات بخور گلم میلینی که خیلی بهتر میشی و اینکه سعی کن نگه داری بعد از چندساعت بری باور کن عادت میکنی و جواب میده. قبل از خواب هم زیاد ابو مایعات نخور من واقعااا گاهی تشنه باشم شبا 2قلپ آب میخورم که دردسر نشه برام کل شب