2777
2789
عنوان

بابام امشب میخواست خونه رو آتیش بزنه

2387 بازدید | 108 پست

دارم با گریه براتون تایپ میکنم تا شاید سبک شم چون اینجا کسی من رو نمیشناسه خواستم دردودل کنم پنج سال هست که به بیماری تکرر ادرار مبتلام ساعت ها توی دستشویی میمونم دکتر رفتم روانشناس رفتم ولی فایده ای نداشت خانواده ام خسته شدن بهشون حق میدم ولی مگه بیماری دست منه از روز تولدم سعی کردم خودم با کمک خدام تغییر کنم و سعی کردم تلاش کنم برای بهبودیم با مادرم که میره دستشویی بهش میگم یکم پای من وایسه تا منم هول بشم زودتر بیام بیرون سعی کردم که زودتر بیام بیرون و با مریضیم مبارزه کنم تا اینکه امشب مامانم توی حمام بود منم دستشویی (سرهمدیگه هست) حالم بد شده بود دستشوییم طول کشید مادرم هم حالش زیاد خوب نبود هی میگفت زود باش منم عجله کردم پاشم بیام بیرون لیز خوردم و افتادم😭😭😭😭 مامانم ترسید هول کرد داد کشید پدرمم اومد پشت در سر وصدا که من رو بزنه بعد رفت گازوییل آورد خونه رو آتیش بزنه گفت چند بار گفتم بچه نمیخوایم( مامانم بچه میخواسته ولی بابام نه) سر قضیه بیماریم خیلی سرکوفت این قضیه رو شنیدم  راستیتش به پدر و مادرم حق میدم و شرمندشونم تا ابد من امشب تصمیم داشتم خودم رو بکشم ولی راستیتش از خدام ترسیدم از اینکه روشو از من برگردونه من جز خدام کسی رو ندارم خواهش میکنم برام دعا کنید خدا خودش من رو ببره پیش خودش تا آروم بگیرم و حرف آخر اینکه قدر سلامتیتون رو بدونید😢😢😢😭😭 

عزیزم بیماریت که خیلی حاد و عجیب غریب نیست

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الهی عزیزم...مگه میشه دکتر نتونه تجویز کنه چیزی؟ از بچگی اینطوری بودی؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

من جات باشم زنگ میزدم اورژانس اجتماعی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم