2777
2789
عنوان

مجبورم کارم رو ول کنم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 62 پست
اصلا چند روزه یه بغضی تو گلومه دارم خفه میشم

خیلی سخته بخصوص برا ماهایی که فعالیم و کارمونو دوست داریم ولی من به خودم افتخار می کنم چون مادر بودن و سلامت بچم خیلی بیشتر اولویتمه

حلالم کنید و خدانگهدار   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یکیشون ۳‌ سالشه و ماسک نمیزنه دو دقیقه میزنه برمیداره

اها یادش میدادی خیالتم راحت بود

من شاغلم واقعا سخته کسی که ساغل بوده ازکارش دست بکشه

انشاالله راه حل خوبی پیدا میشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
کارم دولتیه ولی خب من قراردادیم

کارتو ول نکن ،بگرد پرستار مطمئن پیدا کن تو خونه ازشون مراقبت کنه ،بعضیا هستن که به خاطر نیاز مالی ممکنه کمار از پرستارای دیگه بگیرن ،البته منظورم سو استفاده از بی پولی اونا نیست ،ولی خب شرایط کار و درآمد خوب نیست الان

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

کمتر از 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
آره واقعا، چطور کنار اومدی؟

نمیدونم! شاید اصلا کنار نیومدم همینه که افسردم  بالاخره هر روز یه جوری خودمو آروم می کنم الانم تو فاز اینم به آینده فکر کنم 

حلالم کنید و خدانگهدار