2777
2789
عنوان

عادت های اتمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13341 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خ دوس دارم شرکت کنم ولی فعلا چندتا کتاب دیه در دست دارم میخوام اونارو تموم کنم💎

عزیزم تصمیم با خودته ولی این کتاب همونطور که گفتم پایه و بیس تمام فعالیت ها و کتاب های انگیزشیه حالا بازم خودت میدونی

سلام عزیزم من امروز هرچی سعی کردم از طاقچه کتابو بگیرم نشد سعیمو میکنم حالا  بینم فردا میتونم ب ...

سلام عزیزم اگه تونستی کتابراه رو دانلود کنی خیلی خوبه خیلی زود کتابو میتونی دان کنی تازه هر هفته یه کتاب رایگان میذاره خوندن کتاب هم خیلی راحته باهاش

سلام عزیزم اگه تونستی کتابراه رو دانلود کنی خیلی خوبه خیلی زود کتابو میتونی دان کنی تازه هر هفته یه ...

از بازار خواستم کتابراه دانلود کنم ولی اصلا برام نیاورد از کجا باید دانلودش کنم 

🖤🖤🖤🖤

سلام.من یه مقداری از فصل یک که قبلا خونده بودم به خلاصه هاش نیگا کردم.نکته دیگه ای که فصل یک داره و تمام کتاب تقریبا حول محور اون میگرده این مطلب هست که:

۴ تا مرحله برای بوجود آوردن یه عادت هست:

۱ سرنخ

۲ تمایل

۳ پاسخ گویی 

۴و پاداش

در ضمن این کتاب فقط در مورد بوجود آوردن عادتهای خوب نیست ،بلکه کمک می کنه تا عادت های بد رو هم از بین ببریم.