2777
2789
عنوان

داروسازی!

1017 بازدید | 18 پست

سلام کسی اطلاعی داره ک درامدش چقدره و سختی کارش چجوریه؟ یا اصلا اینده شغلی خوبی داره یا همش حرفه!!؟

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

درآمدش که حتی اگه داروخانه نزنی هم بالای ده پونزده تومنه 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

درسشم چون شیمی داره سخته 

بازار کارشم همیشه خوبه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز و جدی میگم بهت 

خواهرانه

درساش فوق العاده سختهههههه 

زیاد 

رتبه بالا میخواد 

آخرشم با معدلته اگ بالای 18 باشی تو کارخونه ای جایی کارشناس میشی 

اگ نه تو داروخونه کار می‌کنی 

اصن ارزش نداره

یکی داروسازی میخوند اون می‌گفت  حتی گفت انقد بد تدریس کردن  یه استامینوفن درست کردیم ک ا ...

عزیزم برادر منم دانشجو دارو سازیه و حرفش دقیقا برعکس حرف شماست 

داروساز اگه داروخانه بزنه پول پارو میکنه اما اگه نتونه 

تو داروخانه ها شیفت وایمیسته و بازم حقوق نسبتا خوبی میگیره

الان ۲ شیفت به عنوان مسئول فنی داروخونه کار کنی ماهی حدود ۱۲ میشه

زیاد جالب نیست دیگه، عملا داروخونه زدن غیرممکن شده! راحت هم کار پیدا نمیشه. ولی برای مهاجرت نسبت به دندون و پزشکی بهتره

اگه دندون یا پزشکی میاری و قصد جدی برای رفتن نداری سمت دارو نرو

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

اگه خوب بخونی آینده شغلی عالی داری میتونی مسیول فنی بشی چه تو داروخونه چه کارخونه اینجور بگم که بعد مدیر عامل شرکت دارویی نفر دومی . تو داروخونه میتونی نفر اول هم باشی.همهدپروژه های ساخت دارو به داروساز در کنار شیمیدان احتیاج دارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یکی داروسازی میخوند اون می‌گفت  حتی گفت انقد بد تدریس کردن  یه استامینوفن درست کردیم ک ا ...

خیلی غلو کرده ساخت دارو به تدریس ربط نداره وظیفه خودش بوده تحقیق کنه و کار رو یاد بگیره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یچیز و جدی میگم بهت  خواهرانه درساش فوق العاده سختهههههه  زیاد  رتبه بالا میخواد& ...

من خودم داروسازی میخونم ، تا جایی که میدونم معدل تاثیر زیادی تو پیدا کردن شغل نداره یعنی من تا به حال همچین چیزی نشیدم در طول این چند سال ، فقط اینو میدونم که معدل بالا (بالای 16)برای شرکت تو آزمون تخصص لازم هست که اونم مثل این که قبلا قانون بود و الان برداشتن 

اگه کسی سرمایه ش رو داشته باشه رشته ی خیلی خوبیه،من یه نفر رو میشناسم چند سال بعد فارغ التحصیلی ،داروخونه ی یه نفر رو خرید و الان وضع خیلی خوبی داره

کلا باید توی پیدا کردن کار و ایجاد موقعیت شغلی  زرنگ باشی وگرنه معدلت بر فرض محال 20 هم باشه ولی زرنگ نباشی آینده ی خوبی نداری