2777
2789
عنوان

ادم میمونه چی بگه😑

153 بازدید | 20 پست

یه خانمی اومد پیام داد بهم تو همین سایت 

مشکلات پوستیشو  گفت و گفت که چی بزنم تا خوب بشه 

منم راهنماییش کردم 

و از هر محصولی که نیاز بود ۵ .۶ تا برند مختلف گفتم(که همشون داروخونه ایی بودن )

گفت از کجا بگیرم گفتم اینا داروخونه ایین و از هر داروخونه ایی قابل تهیس .

بعد به من فوش داد که فقط تبلیغ میکنی بی سوادی و فلانی 

مگه من براش دعوت نامه داده بودم که بیاد مشاوره 

در ضمن پولی هم گرفته نشده ها فک‌کنید از اون بابت میگه 😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودتون نگیرید

بعضیا فرهنگ شون با فحش و تهمت عجین شده متاسفانه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بیخیال 

چند روز پیشم یه پسر کرمانشاهی به من درخواست داد نمیدونستم پسره قبول کردم بهم میگه قصدم ازدواجه و بیا آشنا بشیم میگم من اهلش نیستم بودمم شمال هستم بچم تازه ۱۵ سالمه میگه چرا ناراحت میشی گفتم قصذم ازدواجه 😐😑

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
واچه گاوو.. منم چند روز پیش پسرم مریض بود ی خانمی هم تاپیک مریضی پسرشو زده بود گفت عکس شربتاشو میفرس ...

دور از جون گاو 

من واقعا بدون هیچ چشمداشتی تو سایت هرکی بوده کمک کردم 

بعضیا حتی از نتیجش اومدن بهم گفتن و چقدر تشکر کردن

اونوقت ایشون 

..

سلام عزیزم من دور چشم سینره گرفتم 

نظرت چیه ؟

ملیا آوره؟

مصرف کنم یا ن 

تنها مارک ایرانی ک بهم میسازه همینه فعلا اینو گرفتم سر فرصت برم داروخونه یه مارک خوب بگیرم از همونا ک گفتی 

فقط خدا و دیگر هیچ ....