2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش چطور ،میشه ورزش کرد ؟

نه عزیزم خطر ناکه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ورزش بشین بابا کاری نکنی چن هفتس سرکلاز شدی من دوهفته بعد عمل استراحت بعدشم کارای سبک خونه حتی جارو هم گفت نباید بکنی نمازمم نشسته میخونم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

طول سرویکست چند بود ک سرکلاژ کردی گلم

چند هفته ای؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بستگی به دکتر و وضعیتت داره 

واس بعضی ها استراحت مطلقه 

واس کسایی که وضعیتشون بهتره کارای شخصی و کارای سبک و میتونن انجام بدن

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
ورزش چطور ،میشه ورزش کرد ؟

نه عزیزم، تهدید به سقط هستید، با سرکلاژ فقط خطر کم میشه اما هنوزم خطر هست. در حد اینکه رو صندلی نشسته غذا بپزید و ظرف بشورید میشه فعالیت کنید. پله نباید برید، چیز سنگین بلند نکنید، احتمالا نزدیکی نداشته باشید و... 

نه عزیزم، تهدید به سقط هستید، با سرکلاژ فقط خطر کم میشه اما هنوزم خطر هست. در حد اینکه رو صندلی نشست ...

نه نشسته هم خوب نیست من خودم سرکلاژ شدم هنوز بلد شده غذا درست کنه بهتره نشستن هم خطرناکه 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

نه نشسته هم خوب نیست من خودم سرکلاژ شدم هنوز بلد شده غذا درست کنه بهتره نشستن هم خطرناکه 

اگه کسی باشه همه کارهای آدم رو بکنه که بهتره، ولی خیلی ها مجبورن دیگه کارهای اصلی رو بکنن