2777
2789

پای دخترم با قوری چایی سوخت خیلیم بد سوخت و یه اتفاق بود..حالا پدرشوهرم زنگ زده میگه شما عرضه ندارین بچه بزرگ کنین من 6تا بزرگ کردم یا خواهرشوهرم زنگ زده شوهرم میگه مادرشوهرم انقد زنتو تف و لعنت کرده ک نگووو صداش رو پخش بود شنیدم..و خیلی حرفای دیگه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاق پیش میاد عمدی نبوده که  ازاین ببعد بیشتر مراقب باش  کرم ترمیم کننده بزن جاش نمونه

مدام میبریم دکتر طبق نظر پزشک پیش میریم همه اذیتاش برا خودمه کسی کمکی ک نمیکنه نمیدونم چطوری جواب حرفاشونو بدم

برای منم پیش اومد ولی من گفتم همسرم بوده اشتباه چایی ریخت

چون میدونه بهم چیزی بگن ناراحت میشم ونمیتونم حرف نزنم

ولی به شوهرم هرچی گفتن براش مهم نبود

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
گور بابای مردم و اراجیفی که میگن...شدن دایه ی مهربونتر از مادر...لعنتیای بی فهم و شعور.

اره بخدا حالا پدرشوهرم بچه هاش تو بدبختی و فلاکت بزرگ شدناااا اونا رو یادش رفته شده دایه مهربانتر از مادر

برای منم پیش اومد ولی من گفتم همسرم بوده اشتباه چایی ریخت چون میدونه بهم چیزی بگن ناراحت میشم ونمیت ...

منم مقصر اصلی شوهرم بود بچه م تو خونه همسایه سوخت اون مارو برد کمک.. فقط یه جواب دندون شکن میخوام..

من خیلی خجالتیم بلد نیستم جواب بدم میریزم تو خودم بعد عین بمب منفجر میشم رو شوهر بیچاره

منم مقصر اصلی شوهرم بود بچه م تو خونه همسایه سوخت اون مارو برد کمک.. فقط یه جواب دندون شکن میخوام.. ...

بگو حالا شما بچه هاتون همینجوری بزرگ کردین واقعاهیچیشون نشد۶تا

بعدشم بزرگ میشه یادش میره

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
هعی واقعا خودش 6تا از زن اول بزرگ کرده تو فلاکت و اخریشم مال زن دومشه ک البته اینو میمیره براش 

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن عمدی که نبوده بذار بگن 

خیلی از همین سر تا پا ادها با قاشق و کفگیر ملاقه بچه هاشون کباب میکردن ولی الان شدن دایه مهربانتر از مادر 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗