2777
2789
عنوان

روز سوم کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
خدانکنه .سرمه افاقه نکرد بهتر نشدی؟

چرا خوب بود خیلی ارومم کرده اگه این داروها نبود نمیشه تحمل کرد

الانم علائم سرماخوردگیم شزوع شده فکر کنم تا اخرش همه علائمو بگیرم😯

چرا خوب بود خیلی ارومم کرده اگه این داروها نبود نمیشه تحمل کرد الانم علائم سرماخوردگیم شزوع شده فکر ...

خیلی بده خدا کنه زود خوب شی.میترسم منم مبتلا شده باشم آخه بدن من خیلی ضعیفه شاید بمیرم خدایی نکرده خخ😅

به آینده هنوز امید دارم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز همینطورم کل بدنم یهو خیس عرق میشه از بدن درد دارم میمیرم دلم میخوام همش یه گوشه بخوابم هیچ ...

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی امکانش هست که کزونا باشه منم جای نرفتم نمیدونم چجوری مریض شدم

بیماری ناشناخته همینه دیگه شما شنبه حتما تست بده و از همین الان خودتو قرنتینه کن

خیلی بده خدا کنه زود خوب شی.میترسم منم مبتلا شده باشم آخه بدن من خیلی ضعیفه شاید بمیرم خدایی نکرده خ ...

خدانکنه ایشالا سلامت باشین

منم بدنم ضعیف بود بخاطر همین زودی مبتلا شدم من خیلی رعایت میکردم الکل همیشه همرام بود ماسک هم یه لحظه از رو صورتم برنداشتم 

فکر کنم کرونا پرواز کرد مستقیم امد تو بدن من

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی امکانش هست که کزونا باشه منم جای نرفتم نمیدونم چجوری مریض شدم بیماری ن ...

من واقعا یه سال و نیم قرنطینه ام🤣الان ۳ماهه حتی خانوادمم ندیدم ۳هفته اس از خونه پا بیرون نزاشتم فقط شوهرم میره سرکار اونم خیلی رعایت میکنه با بچه کوچیک سخته تو شهر غریب دست تنها از صبح حال نداشتم غذا بزارم حتی یه فرنی پختم واسه دخترم مردم الانم گلوم درد گرفته

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳ 
خدانکنه ایشالا سلامت باشین منم بدنم ضعیف بود بخاطر همین زودی مبتلا شدم من خیلی رعایت میکردم الکل هم ...

قربونت عزیزم توم سلامت باشی.هیچی قدر سلامتی مهم نیست.ماهم خیلی رعایت میکردیم دیگ از شانس ما مامانم رفت چندجا پیش مامانشو خواهراش اینجوری شد.خواهرم خیلی خوش بینه میگه نه شاید از هوا مبتلا شده باشه خخ خدا داند

به آینده هنوز امید دارم💜
من واقعا یه سال و نیم قرنطینه ام🤣الان ۳ماهه حتی خانوادمم ندیدم ۳هفته اس از خونه پا بیرون نزاشتم فقط ...

الهییییی میدونم خیلی سخته مخصوصا واسه ماها که انقدر زعایت کردیم و جای نرفتیم من الان سرفه های خشک میکنم ولی هنوز حس چشایی و بویایی دارم

بچتون اگه کوچیکه نگران نباشین مشکلی واسشون پیش نمیاد فقط خواهشا حتما برید دکتر تا درمانو شروع کنه تا دیر نشده اگه دیر بشه میزنه به ریه 

قربونت عزیزم توم سلامت باشی.هیچی قدر سلامتی مهم نیست.ماهم خیلی رعایت میکردیم دیگ از شانس ما مامانم ر ...

مرسی عزیزم 💜

والا منم مثل خواهرتون فکر میکنم میگم شاید از هوا الوده شده باشم

الان حال مادرتون چطوره؟خوب شدن؟روز چندمشونه؟

الهییییی میدونم خیلی سخته مخصوصا واسه ماها که انقدر زعایت کردیم و جای نرفتیم من الان سرفه های خشک می ...

من اصلا تب نکردم اخه همش میگم سرما خوردم توهم کرونا میزنم نمیدونم والا میترسم نداشته باشم برم ازمایشگاه بگیرم بدتر

شوهرمم علائم نداره اصلا ولی اگر تا فردا شب خوب نشم شنبه میرم حتما

من اصلا تب نکردم اخه همش میگم سرما خوردم توهم کرونا میزنم نمیدونم والا میترسم نداشته باشم برم ازمایش ...

متاسفانه دلتا مثل سرما خوردگیه بعد از اینکه ریه درگیر شد خودشو نشون میده

راستی من چشام نیم باز بود رگای چشمم قرمز منشی دکتر وقتی منو دید گفت بیرون بشین هرموقع نوبتت شد صدات میزنم

مال من خیلی مشخص بود که منشی هم متوجه شد

متاسفانه دلتا مثل سرما خوردگیه بعد از اینکه ریه درگیر شد خودشو نشون میده راستی من چشام نیم باز بود ...

هرچی هست خیلی بده واقعا از درد خوابم نمیبره من چون همیشه سرفه دارم زیاد متوجه نمیشم ولی انگار سرفه هام خیلی زیاد شدن دو روزه شنبه میرم تست دیگه توکل بخدا ایشالا شماهم زودتر خوب بشی عزیزم

مرسی عزیزم 💜 والا منم مثل خواهرتون فکر میکنم میگم شاید از هوا الوده شده باشم الان حال مادرتون چطو ...

عزیزی❤اره ممکنه والا.

مادرم یه هفته بود تو خونه داشت جلومون پر پر میشد خودش هی میگف نه چیزی نیست سرماخوردگیه اما دیگ امروز به زور بردیمیش بیمارستان با ازمایشو اینا تشخیص کرونا دادن خودشم باورش نمیشد دیگ بستریش کردن خواهر کوچیکم پیششه من تا غروب پیششون بودم خواهرم‌ کوچیکم گفت شاید تو مبتلا نشده باشی شب من میمونم پیشش آخا خودشم دوبار سرم زد بیچاره تب داشت خواهرم.خدا بهمون رحم کنه 😥😓

به آینده هنوز امید دارم💜
مرسی عزیزم 💜 والا منم مثل خواهرتون فکر میکنم میگم شاید از هوا الوده شده باشم الان حال مادرتون چطو ...

الان ممکنه بهتر شده باشه چون سخت نفس میکشید

به آینده هنوز امید دارم💜
هرچی هست خیلی بده واقعا از درد خوابم نمیبره من چون همیشه سرفه دارم زیاد متوجه نمیشم ولی انگار سرفه ه ...

اگه سرفه هاتون خشکه امکان داره کرونا باشه واسه خودتونم شده حتما تست بدین یکم چندشه ولی میشه تحمل کرد 

مرسی عزیزم خدا همه مریضارو شفا بده

عزیزی❤اره ممکنه والا. مادرم یه هفته بود تو خونه داشت جلومون پر پر میشد خودش هی میگف نه چیزی نیست سر ...

عزیزمممم مامانا خیلی صبرشون زیاده

ایشالا که زودی خوب بشن

چه خوبه که اجازه میدن پیش بیمار بمونید شهر ما اجازه نمیدن متاسفانه

خداروشکر ک شما مبتلا نشدین