الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی امکانش هست که کزونا باشه منم جای نرفتم نمیدونم چجوری مریض شدم بیماری ن ...
من واقعا یه سال و نیم قرنطینه ام🤣الان ۳ماهه حتی خانوادمم ندیدم ۳هفته اس از خونه پا بیرون نزاشتم فقط شوهرم میره سرکار اونم خیلی رعایت میکنه با بچه کوچیک سخته تو شهر غریب دست تنها از صبح حال نداشتم غذا بزارم حتی یه فرنی پختم واسه دخترم مردم الانم گلوم درد گرفته
🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳
خدانکنه ایشالا سلامت باشین منم بدنم ضعیف بود بخاطر همین زودی مبتلا شدم من خیلی رعایت میکردم الکل هم ...
قربونت عزیزم توم سلامت باشی.هیچی قدر سلامتی مهم نیست.ماهم خیلی رعایت میکردیم دیگ از شانس ما مامانم رفت چندجا پیش مامانشو خواهراش اینجوری شد.خواهرم خیلی خوش بینه میگه نه شاید از هوا مبتلا شده باشه خخ خدا داند
مرسی عزیزم 💜 والا منم مثل خواهرتون فکر میکنم میگم شاید از هوا الوده شده باشم الان حال مادرتون چطو ...
عزیزی❤اره ممکنه والا.
مادرم یه هفته بود تو خونه داشت جلومون پر پر میشد خودش هی میگف نه چیزی نیست سرماخوردگیه اما دیگ امروز به زور بردیمیش بیمارستان با ازمایشو اینا تشخیص کرونا دادن خودشم باورش نمیشد دیگ بستریش کردن خواهر کوچیکم پیششه من تا غروب پیششون بودم خواهرم کوچیکم گفت شاید تو مبتلا نشده باشی شب من میمونم پیشش آخا خودشم دوبار سرم زد بیچاره تب داشت خواهرم.خدا بهمون رحم کنه 😥😓