2777
2789
عنوان

روز سوم کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
عزیزمممم مامانا خیلی صبرشون زیاده ایشالا که زودی خوب بشن چه خوبه که اجازه میدن پیش بیمار بمونید شه ...

اره میزارن آخه اونجا که من بودم بخش کروناییه خلوت بود.اره بخدا صبرش زیاد بود خدا شفاش بده.خدا شماو همه مردمو شفا بده.از ❤احساس میکنم منم مبتلا شدم قفسه سینم یه جوریه سنگینی میکنه.ببخش سرتم درد اوردم❤🌹

به آینده هنوز امید دارم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که بستری شدن تحت مراقبت و کنترلن حتمااا خوب میشن

اره بتدا بهترین کارو کردن بستریش کردن خواهرام گفتن اگه نزاشتن بستری بشه شماها به زور بگید نه باید بستری شه 

به آینده هنوز امید دارم💜
اره میزارن آخه اونجا که من بودم بخش کروناییه خلوت بود.اره بخدا صبرش زیاد بود خدا شفاش بده.خدا شماو ه ...

چخوبه که اونجا بیمار کمه بخدا اینجا وحشتناکه جلو چشم خودم بنده خدا یه پیرمرد رفت کما بخاطر کرونا

شاید بخاطر ناراحتی و غصه باشه که درد گرفته

قربونت عزیزم

اختیار داری این چه حرفیه

چخوبه که اونجا بیمار کمه بخدا اینجا وحشتناکه جلو چشم خودم بنده خدا یه پیرمرد رفت کما بخاطر کرونا شا ...

ای وای بنده خدا.اره اون طبقه بالا ما رفتیم قسمت کروناییا خیلی تمیزو خلوت بود ولی بخش اورژانس غوغایی بود از همه نو بیمار میومدن یه خانومی خودکشی کرده بود قرص خورده بو یه خانومی یکی افتاده بود پایین از درخت.بچه های کوچیک میاوردن تب داشتن  اینقد جیغو داد شنیدم اونجا سرم داشت منفجر میشد 🤦🏻‍♀️

به آینده هنوز امید دارم💜
ای وای بنده خدا.اره اون طبقه بالا ما رفتیم قسمت کروناییا خیلی تمیزو خلوت بود ولی بخش اورژانس غوغایی ...

دنیا دگرگون شده بخدا اخرالزمانه مگه میشه انقدر بلا سرادم بیاد 

خدا بهمون رحم کنه