2777
2789
عنوان

اختلاف سنی دوازده سال

71 بازدید | 9 پست

لطفا نظراتتون رو بگید

خودم معتقدم به سن نیست

شاید یکی ۲۰سال از آدم بزرگتر باشه ولی شخصیت و برخوردش در حد یه پسر بچه هم نباشه

هم زن هم مرد

اینو بگم من فرزند اول خانواده بودم،یجورایی چند ساله مستقل زندگی میکنم و خواهر برادرم رو هم ،یجورایی بزرگ کردم.

از لحاظ شخصیتی ،هیجان خاصی ندارم همیشه با دوستام ک میریم بیرون اونا دوست دارن سوار وسیله های پارک بشن و هیجان دارن ولی من زیاد نمی‌پسندم.

ساکت ،آروم  و پوشش رسمی و کلاسیک دارم.

ولی کلا برای ازدواج مردی مورد پسندمه،که مستقل باشه

خودش باشه و خودش

یعنی پدر،برادر،...وابسته نباشه بهشون

حمایتگر و فهمیده باشه

که متاسفانه چند تا پیشنهاد با اختلاف ۵،۶ 

حتی ۸هم داشتم 

همه شون بهم اون حس پسر بودن و وابستگی به پدر مادر رو دادن...یکی هم که وابسته نبود از حرف زدن و زن ستیزیش حالم بهم خرد.

نظرشما چیه

همچی برمیگرده به شخصیت و تربیت خانوادگی طرف

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

بنظر من تا ۱۰ سال میشه، اون ۱۲ تا ۱۵ سال هم در شرایط خاص که خیلی عاشق طرف باشی و ژنش جوون باشه و اینا موافقم به جز این اصلا، چون بعدا باعث ایجاد مشکل میشه، البته به سن نیست حالا خوشبختانه یا متاسفانه به خود اون آدمم مونده

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

من برخلاف نظرات سایت و اغلب خانم ها با اختلاف سنی زیاد مشکلی ندارم چون اطرافم زیاد دیدم که ازدواج کردن و خوشبختن. یه دوستی دارم ۲۰ سال از شوهرش کوچیک تره شوهرش علاوه بر پول قیافه خیلی هم درک بالایی داره و همش هم اهل عشق حاله. ولی خوب مثلا یکی از فامیلامون شوهرش۱۴ سال بزرگتره مشکلات زیادی دارن هم تو رابطه هم تو زندگی. نمیشه برای همه یه نسخه پیچید به قول شما بستگی به تربیت و سبک داره

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برخلاف نظرات سایت و اغلب خانم ها با اختلاف سنی زیاد مشکلی ندارم چون اطرافم زیاد دیدم که ازدواج کر ...

آره دقیقا اینم هست چون آدما با هم فرق دارن اخلاقم خیلی شرطه

بنظر من تا ۱۰ سال میشه، اون ۱۲ تا ۱۵ سال هم در شرایط خاص که خیلی عاشق طرف باشی و ژنش جوون باشه و این ...

شرایط پیش اومده با همکارم  مهندسه و مدیرعامل شرکته 

خیلی مرد محترم و حمایتگریه

خیلی هم با احترام برخورد میکنه

همکار خانمم یچیزایی گفت آقای فلانی همش پیگیر شماست

خودش هم رفتاراش با بقیه فرق داره

ولی ۱۲سال از من بزرگتر هستن

خودم بدم نیومده،یوقتایی بحث ازدواج پیش میاد نظر منو میپرسن اختلاف سنی رو می‌پسندید ...من بحثو عوض میکنم

خیلی ذهنم درگیره

شرایط پیش اومده با همکارم مهندسه و مدیرعامل شرکته خیلی مرد محترم و حمایتگریهخیلی هم با احترام برخور ...

تو قرار باهاش زندگی کنی، اگه واقعا مرد خوبیه اختلاف سنی جوری نیست که نشه روش فکر کرد، فکراتو بکن، خودت تصمیم بگیر صحبت یه عمر، اگه خوشت اومده خودت راضی قبول کن، منم تو آشنا قبلا اینجا گفتم اختلاف سنیشون ۱۱ ساله هست تقریبا اما خیلی خوب دارن زندگی میکنن تازه اصلا هم معلوم نیست خیلی بهم میان

من برخلاف نظرات سایت و اغلب خانم ها با اختلاف سنی زیاد مشکلی ندارم چون اطرافم زیاد دیدم که ازدواج کر ...

ولی من واقعا نمیتونم با پسر بچه زندگی کنم

اون هیجان رو زیاد نمیتونم کنار بیام باهاش

زندگی آروم ،بی دغدغه

حتی داداشم.پسر عموم.پسر خالم.چند مورد خواستگارهام

که اختلاف سنی ۵،۶سال بوده

تهش نمیتونم به عنوان مرد تکیه کنم

اون حس تکیه گاه بودن ،مستقل بودن برام خیلی مهمه

پختگی طرز برخورد

البته ازدواج هندوانه در بسته هست

معلوم نی بعد از ازدواج هم اینا بمونه یا نه

خیلی حساسه بحث ازدواجه 

ولی من واقعا نمیتونم با پسر بچه زندگی کنماون هیجان رو زیاد نمیتونم کنار بیام باهاشزندگی آروم ،بی دغد ...

به نظرم مرد بزرگتر خیلی بهتر از مرد همسن یا اختلاف سنی کمه. چون ما زن ها همینطوریشم زودتر به بلوغ فکری عقلی میرسیم حالا فکر کن یکی هم‌سن خودت باشه خیلی درکش از تو پایین تره و به اختلاف می‌خورید 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
تو قرار باهاش زندگی کنی، اگه واقعا مرد خوبیه اختلاف سنی جوری نیست که نشه روش فکر کرد، فکراتو بکن، خو ...

الان که رسما مطرح نکردن

ولی رفتاراشون یا وقتایی که تلفنی حرف میزنن باهام

شاید ۱ساعت دارن حرف میزنن

۱دقیقه اول در مورد کاره ما بقیش میگن فلان کار فلان جا درمورد خودشون میگن

چون سرکار شرایط مناسبی نیست جلو همکارم  و کلا محیط کار این بحث رو پیش نمیکشن.

داریم تو فامیل مون اختلاف سنی ۱۰،۱۱،۱۲

مشکلی به ظاهر که من نمیبینم،ولی من واقعا حس میکنم

مردای ۱۰،۱۲سال بزرگ تر خودم رفتارشون ،برخوردشون،برام جذاب تره

دو تا مسئله ذهنمو درگیر کرده 

اینکه یجورایی هم قدیم...البته آقا قد متوسط و هیکل مردونه ای داره

من قد بلند و درشتم ...ولی بلند تر نیستم

ولی خودمونیم مردا به اندازه ما زنا روی قد حساس نیستن

ولی شرایط مالی.خانوادگی.تحصیلی.رفتارشون  

خیلی مورد توجه من قرار گرفته همچین بدم هم نیومده😅 

به نظرم مرد بزرگتر خیلی بهتر از مرد همسن یا اختلاف سنی کمه. چون ما زن ها همینطوریشم زودتر به بلوغ فک ...

اره دقیقا

نه من خودم اهل هیجان و تیپای اسپرت و اینایی که دختر پسرای جون می‌پسندند هستن

واقعا تمایلی به بزرگ کردن که پسر مردم ندارم،طرف ۸سال از من بزرگ تر بود میگفت هرچی مامانم بگه...ثانیه ای تمایل به ادامه نداشتم

با اینکه رفته بودیم کلاس قبل ازدواج....اونجا هم مثل پسر بچه تخس و شیطون یکاری کرد تو کلاس بهمون تذکر دادن کلی خجالت کشیدم که من چطوری با غرور کنار یه مردی راه برم و برام مهم بود شخصیت و مردونگی طرف

ن خیلی خشک و جدی

ولی شیطنت تو اجتماع جلو بقیه رو دوست نداشتم .

این موردی که پیش اومده همکارمه ...روزی که دیدمش جذاب بود برام

چند دفعه ای بعد کار تماس گرفتن برای کار ولی این تماس ها شاید ۱ساعت طول میکشه

درمورد خودشون حرف میزنن خیلی راهنمایی میکنن میگن فلان کار بکنید پیشرفت میکنید یا فلان پادکست فلان دوره بیبینید 

خوشم میاد از مردایی که به یک زن بها میدن و حمایت میکنن

چند دفعه پرسیدن شما چرا ازدواج نمیکنید؟

اختلاف سنی چند سال بنظرتون خوبه؟

خودم هم بدم نیومده