2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
خوب اونا همسایتون بودن عزیزم قرار نبود تو هرمهمونی تو هرجمعی باهم باشید بعد این هرچی میخرم همین وضعه ...

تا حالا کسی با من این کارو نکرده که هر چی بخرم اونم بخره 

ولی زن پسر خالم با دختر خالم که میشه خواهر شوهرش این کارو میکنه 

رو لباس نه زیاد قبلنا رو وسایل خونه گیر بود 

مثلا اون چهار تا گلدون طبیعی خریده بود گذاشته بود کنار تلویزیون بعد اینم دقیقا ۴ تا گلدون خرید گذاشت کنار تلویزبون🤕🤕🤕

الان رو خود خونه و ماشین گیره

مثلا دختر خالم یه خونه خرید اینم سریع رفت خرید بعد اون یه خونه دیگه خرید اینم یه مدت بعد با کلی  قرض رفت خونه دوم خرید بعد دخترخالم رفت یه ماشین شاسی بلند خرید اینم افتاد به جون شوهرش که ما هم باید بخریم جالب اینه وقتی رفته بود ماشین بخره زنگ زد دختر خالم گفت ماشینت مال چه سالیه 

یعنی سالش هم مبخواست دقیق مثل اون بخره😂😂😂😂 

به دختر خالم میگم اگر خواستی چیزی بخری فکر جیب داداشت هم باش😂😂😂😂

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تا حالا کسی با من این کارو نکرده که هر چی بخرم اونم بخره  ولی زن پسر خالم با دختر خالم که میشه ...

یا خداااا اینم که مثله اینه میبینی توروخدا اینم درهمین حده یعنی من هرکاری بکنم باید عیییییینه همون کاره بکنه تازه مدل مو هم که میزنم عینش کفش عینش خسته شدم چرا اخه مگه من چیکارش کردم این دوستداره من تو چشم نباشم من از همه جهت خیییلی تو چشمم همه تعریف میکنن این خیلی حسودههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا اینم که مثله اینه میبینی توروخدا اینم درهمین حده یعنی من هرکاری بکنم باید عیییییینه همون ک ...

خب ببین دختر عمو و زنعمو با جاری فرقی نداره

از نقطه ضعفاش استفاده کن حالشو بگیر

بی عیب و نقطه ضعف که نیست

مثلاً قیافه تحصیلات قد خانواده مادری چیزی همه چیزش که اکی نیست

مثلاً من از همه خوش هیکل ترم تو جمعمون و با اختلاف خیلی زیاد وزنم کمتره اونم برگشته تو جمع به خواهرشوهرم که ۶ کیلو از من چاق تره گفته تو توی جمع ما از همه لاغرتری من اونجا چیزی نگفتم ولی بعداً که حرف چاقی لاغری شد گفتم اه چاقا بوی عرق میدن متنفرم از چاقی علی و امیر(شوهرم و برادرشوهرم)خمیشه چاقا رو مسخزه میکنن

یا تیشرتی که خریده بود و خیلی دوست داشت من رفتم برای مادرشوهرم کادو خریدم

خب ببین دختر عمو و زنعمو با جاری فرقی نداره از نقطه ضعفاش استفاده کن حالشو بگیر بی عیب و نقطه ضعف ...

دعوا درست کن و هوچینه بزرگترا رو میندازه وسط و شر درست میکنه یه جورایی حساب میبرن ازش 😕

مثلاً من از همه خوش هیکل ترم تو جمعمون و با اختلاف خیلی زیاد وزنم کمتره اونم برگشته تو جمع به خواهرش ...

من به یه فامیلاشون اتفاقا گفتم انگار خیلی فلانی تیپه منا دوست داره چون هرچی خریدم یا میخواستم بخرم عینه من خریدهولی از این به بعد مثله خودش با سیاست رسواش میکنم حسود نچسبا