2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
ایکاش جاری بودیم ولی مجردم  چقدررررر حسوده جاریت عینه این دختره چندشه 😕

منم خییییلی میگردم ولی هرچی ازم تقلید میکنه من بیشتر میخرم اونم جز میگیره چون وسعش نمیرسه پا به پای من بخره

سعی هم میکنم اینترنتی بخرم که تو شهرمون موجود نباشه این پیدا کنه

اما لباس عروسمو آرایشگاهمو اینا رو چون تگ کرده بودن تو اینستا پیدا کردن و دقیقا کپی کردن

خوشبحالت اخه جوریه که تو یه جام که بریم همرنگ میشیم 😔

من واقعا اهمیت نمیدم گاهی خوشحالم میشم

چند سال پیش من یه پارچه پالتویی خریدم سه تا از همسایه هامون خوششون اومد خریدن 

اون سال ۴ تایی مثل هم داشتیم 

ناراحت نبودم 

البته اومدن ازم سوال کردن که اگر مثل تو بخریم ناراحت نمیشی منم گفتم نه مگه فقط واسه من ساختن این پارچه رو

هر ۴ نفرم بردیم پیش یه خیاط

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خییییلی میگردم ولی هرچی ازم تقلید میکنه من بیشتر میخرم اونم جز میگیره چون وسعش نمیرسه پا به پای ...

ببین اینم زورش نمیرسه ولی به اب و اتیش میزنه جور میکنه میخره یعنی از زیر سنگم شده میخره بعد مثلا من یه کت خردلی خریدم اینم رفته بود عینه رنگش خریده بود اما مدلش افتضاح حتی پدرش هم میگفت چیه خریدی میخام بگم ادرسم پیدا نکنه عینشم پیدا نکنه میره تو مایه هاش میخره واقعا اینا چه ادمهای سمی هستن امثاله این دختره وجاریت واقعا منضجر کنندن دلم میخواد کلشونا بکنم 😢

به روش بیارعزیزم 😂 بگو می بینم شیفته ی استایل منی

بهش گفتم عزیزم من خوشم نمیاد تکراری باشیم این خوبه که سلیقه منا دوست داری ولی میخوره توذوقم وقتی میری عینن میخری میگه من هرچی دوست دارم میخرم کاری به لباسای تو ندارم 😔

من واقعا اهمیت نمیدم گاهی خوشحالم میشم چند سال پیش من یه پارچه پالتویی خریدم سه تا از همسایه هامون ...

خوب اونا همسایتون بودن عزیزم قرار نبود تو هرمهمونی تو هرجمعی باهم باشید بعد این هرچی میخرم همین وضعه وگرنه برامنم پیش اومده فامیل دور بیان بپرسن بخدا بهشون میگم مشکلیم ندارم ولی اخه تو یه جمع همه جا عین هم اعصابم خورد میشه 😔

البته بستگی داره کیت باشه،چند بار پرسیدم کیه جواب ندادی ولی مهمه که کی باشه آخه

ما همه جمعی باهمیم دیگه اگه چیزیم بپوشیم  همه میبینن من واقعا بدم میاد خوب دوست ندارم یکی عینه من تو جمع لباس بپوشه بعد من دیگه چه تازگی دارم حتی مجلسیاشم عینه منه 😕دختر عمو 

بهش گفتم عزیزم من خوشم نمیاد تکراری باشیم این خوبه که سلیقه منا دوست داری ولی میخوره توذوقم وقتی میر ...

نباید اینجوری بگی

باید دس بندازیش جلوی بقیه 

یه چیزی میخری به بقیه بگی اینو جدید خریدم فلانی که اینجاست عاشق استایلمه فردا عینشو میره میخره یا مثلا بگو فلان چیزم خریدم برو بگیر 

نباید اینجوری بگی باید دس بندازیش جلوی بقیه  یه چیزی میخری به بقیه بگی اینو جدید خریدم فلانی ...

من خیلی بی زبونم  و دل رحمم یکم میترسم و به دقتش بلد نیستم چی بگم ولی درست میگی میگمممم تا دیگه از رو بره حسود احمق متنفرشدم این هرکاری میکنه من ناراحت بشم ممنونم از راهنمایت عززززیزم 💓💓💓💓