سلام عزیزانم اگه جای من بودید ویکی از نزدیکانتون هرچی شما خریدید یا میخایید بخرید عینا مثلش رو بخره ناراحت میشید من خودم تکراری پوش نیستم دنباله رنگ و مدلهای خاصم جوری که همه تیپما دوست دارن اما خوب تو یه خانواده نمیشه دوتا عین هم باشن من واقعا دلم گرفت بنظرتون حق دارم هرچی میخام بخرم قبلش خبر داشته باشه میخره یا میره عین چیزی که دارم میخره 😕
میره پیدا میکنه از زیر سنگ یا یه چیزی میگیره که خیلی شباهت داشته باشه من حس میکنم بخاطر اینکه من تو چشم نباشم اینکارا میکنه واقعا دلم شکست و گریم گرفت بهش گفتم من لباسما با دوق میخرم میشه عینه من نخری ولی بازم اینکارا میکنه 😕
منم ناراحت میشم ولی همه بهم میگن خوشحال باش که تو الگوشی آخه این چه منطقیه
من خیلی میسوزم اینکارا میکنه مثلا عید اینهمه گشتم یه مانتو خوشگل پیدا کردم رفت همونو خرید رنگ خاصی بود که ر نبود تو بازار اگه مثلا فامیل دور بود و یکجا باهم دیده نمیشدیم اره خوشحالم میشدم چون همه دوستدارن اما خوب متاسفانه نزدیکه ولباسها مونا همه میبینن 😕
خیییلی حسه بدیه من که راضی نیستم من از اون دستم که دیگه وقتی تکراری بشه ذوق ندارم ندیده نیستم بخدا ولی مثلا شاید واسه یه مانتو یکماه برگردم واسه یه کفش دوهفته تا یه چیز خاص پیدا کنم اینهمه ذوق و سلیقه رو تو یه ان نابود میکنه دلم میسوزه خوب