2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم ؟

235 بازدید | 35 پست

سلام عزیزانم اگه جای من بودید ویکی از نزدیکانتون هرچی شما خریدید یا میخایید بخرید عینا مثلش رو بخره ناراحت میشید من خودم تکراری  پوش نیستم دنباله رنگ و مدلهای خاصم جوری که همه تیپما دوست دارن اما خوب تو یه خانواده نمیشه دوتا عین هم باشن من واقعا دلم گرفت بنظرتون حق دارم هرچی میخام بخرم قبلش خبر داشته باشه میخره یا میره عین چیزی که دارم میخره  😕

ار و ابروشم میبردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوب آدرس نده از  کجا میگیری

میره پیدا میکنه از زیر سنگ یا یه چیزی میگیره که خیلی شباهت داشته باشه من حس میکنم بخاطر اینکه من تو چشم نباشم اینکارا میکنه واقعا دلم شکست و گریم گرفت بهش گفتم من لباسما با دوق میخرم میشه عینه من نخری ولی بازم اینکارا میکنه 😕

منم ناراحت میشم ولی همه بهم میگن خوشحال باش که تو الگوشی آخه این چه منطقیه

من خیلی میسوزم اینکارا میکنه مثلا عید اینهمه گشتم یه مانتو خوشگل پیدا کردم رفت همونو خرید رنگ خاصی بود که ر نبود تو بازار اگه مثلا فامیل دور بود و یکجا باهم دیده نمیشدیم اره خوشحالم میشدم چون همه دوستدارن اما خوب متاسفانه نزدیکه ولباسها مونا همه میبینن 😕

جاری منه این

خیییلی حسه بدیه من که راضی نیستم من از اون دستم که دیگه وقتی تکراری بشه ذوق ندارم ندیده نیستم بخدا ولی مثلا شاید واسه یه مانتو یکماه برگردم واسه یه کفش دوهفته تا یه چیز خاص پیدا کنم اینهمه ذوق و سلیقه رو تو یه ان نابود میکنه دلم میسوزه خوب 

من خیلی میسوزم اینکارا میکنه مثلا عید اینهمه گشتم یه مانتو خوشگل پیدا کردم رفت همونو خرید رنگ خاصی ب ...

خدا روشکر مال من ۴ برابر منه و لباسای منو سایز پیدا نمیکنه اما وسایل خونمو دقیقاً میخره و تمام کارهامو مثل میمون میده خواهراش تکرار کنن

رفته بود سالنی که موهامو رنگ زده بودم گفته بود عین این شه زنه اومد بهم گفت

جاریته توهم؟

خدا روشکر مال من ۴ برابر منه و لباسای منو سایز پیدا نمیکنه اما وسایل خونمو دقیقاً میخره و تمام کارها ...

ایکاش جاری بودیم ولی مجردم  چقدررررر حسوده جاریت عینه این دختره چندشه 😕

من اولا دوس داشتم  بقیه نمیخریدن مث من هرچی میگفتم الان خوشالم بابتش خ میکنن  چیزی بیاد ...

هه این ببینه فرداش میره میخره کفش طوسی  خریدم رفت فرداش خرید کاپشن صورتی خریدم رفت عینشا خرید چرم خریدخرید خسته شدم دیگه تازگی ندارم 😔