2777
2789

سلام مایه همسایه داریم که الان50 و خورده ای داره شوهرش 70 سالشه قبلا زن داشته فوت کرده ازاون زن 2تا دختر داره ایران نیستن همسایه مارو 23سال پیش با80تاسکه صیغه 99ساله کرده مرده خیلی خیلی خیلی پولداره اما هیچی به زنه نداده هربارکه تمکین کرده پول داده حالا اگه بخواد طلاق بگیره یا این مرده فوت بشه غیر از مهریه چی بهش میرسه چون باپول مهریه فقط میتونه خونه ی کوچیک بخره پس خرجشو از کجا بیاره اجرت المثل و نفقه هم بهش تعلق نمیگیره پس چرا میگن صیغه99ساله مثل عقد دایم هست چرا حقی نداره

کجا الان یاد همسایه افتادین🤔

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.