بچه ها من ۳ ماهه دخترمو از دست دادم شاید شماهم مثل خیلیا بهم بخندین بگین نوزاد بوده جوون از دست ندادی که؟ولی خیلی داغونم وسیله هاشو جمع میکنم برمیدارم سعی میکنم فراموش کنم حالم بهتر بشه ولی یه روزایی یهو به خودم میام میبینم باز لباساشو اوردم و گریه میکنم .نمیدونم چکار کنم اروم بشم از اون موقع تاحالا نه علاقه ای به دیدن فیلم دارم نه گوش دادن به اهنگ و ...فقط تو اینترنت و نینی سایت دنبال عوامل و علت فوت دخترم هستم .از طرفی با این کارام میدونم دارم به همسرم و پسرم ظلم میکنم😔😔حالم خرابه تپش قلب گرفتم .نمیدونم چطوری به خودم کمک کنم
عزیزم حتما میتونی دوباره انشالله نی نی داشته باشی.مشکلت رو تو تاپیک قبلی خودندم .چیزی نیست ک مجدد تکرار بشه .انشالله خدا یه خوب و خوشکلشو بهت میده .خدا رو شکر کن پسر خوبی هم داری و قدرشو بدون .ببوسش بهش محبت کن.التماس دعا برا منم دعا کن خدا بهم ارامش بده مشکلات دیگه دارم
چرا نشه عریزم من یه پسر کوچولوی چهارده روزه رو از دست دادم بچه اولم بود تمام ذوق و شوق یه زن از مادر شدن دوران وحشتناکی بود من و همسرم موهامون در عرض چند هفته سفید شد هر پنجشنبه سرخاک میرفتیم ولی گذشت یکسال و نیم بعد مجدد اقدام کردیم و خدا یه دختر کوچولوی سالم و شیطون قسمتون کرد که امشب دهنمونو سرویس کرد تا ده دقیقه پیش خوابید🤒 روزی شما هم یه فرزند دیگست که وقتش برسه میاد
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
خدا به دلت آرامش بده عزیزم . پسرت و همسرت به تو نیاز دارند . دوباره شروع کن. میدونی مادر شیراز ...
پسرم ۶ سالشه یه وقتایی وقتی بهم میگه پس چرا خواهرم برنمیگرده حالم بدتر میشه و میاد معذرت خواهی میکنه ولی قلبم اتیش میگیره انشالله برای دشمنتونم پیش نیاد