2777
2789
عنوان

افسردگی ،نوزاد آسمانی ،تنگ نفس،

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 32 پست
رفتار شما طبیعیه منم نوزاد از دست دادم تا ماهها حالم خیلی بد بود ولی گذشت زمان و‌اومدن یه بچه دیگه ک ...

یعنی میشه منم دوباره نی نی سالم داشته باشم؟

دراین دنیا اگر غم هست ...صبوری کن خدا هم هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت ارامش بده عزیزم مجدد اقدام نکردی ؟

عزیزم من اونا رو هم با ای وی اف باردار شده بودم.دیگه بعد از اون هر چقدر آی وی اف کردم نشد که نشد و من ۱۳ ساله منتظرم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
۶روزش بود ولی نه خونه اومد نه لباسشو پوشیدم نه شیر خورد خیلی سخته خیلی 😭😭

الهی فداتشم اجی اشکم در آوردی ایشالله بحق جدم امام علی خدا دختر قشنگتتو تو شکمت دباره بهت هدیه بده همون شکل همون قیافه  و سالم

عزیزم حتما میتونی دوباره انشالله نی نی داشته باشی.مشکلت رو تو تاپیک قبلی خودندم .چیزی نیست ک مجدد تکرار بشه .انشالله خدا یه خوب و خوشکلشو بهت میده .خدا رو شکر کن پسر خوبی هم داری و قدرشو بدون .ببوسش بهش محبت کن.التماس دعا برا منم دعا کن خدا بهم ارامش بده مشکلات دیگه دارم

یعنی میشه منم دوباره نی نی سالم داشته باشم؟

چرا نشه عریزم من یه پسر کوچولوی چهارده روزه رو از دست دادم بچه اولم بود تمام ذوق و شوق یه زن از مادر شدن دوران وحشتناکی بود من و همسرم موهامون در عرض چند هفته سفید شد هر پنجشنبه سرخاک می‌رفتیم ولی گذشت یکسال و نیم بعد مجدد اقدام کردیم و خدا یه دختر کوچولوی سالم و شیطون قسمتون کرد که امشب دهنمونو سرویس کرد تا ده دقیقه پیش خوابید🤒 روزی شما هم یه فرزند دیگست که وقتش برسه میاد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خدا به دلت آرامش بده عزیزم . پسرت و همسرت به تو نیاز دارند . دوباره شروع کن.  میدونی مادر شیراز ...

پسرم ۶ سالشه یه وقتایی وقتی بهم میگه پس چرا خواهرم برنمیگرده حالم بدتر میشه و میاد معذرت خواهی میکنه ولی قلبم اتیش میگیره انشالله برای دشمنتونم پیش نیاد

چرا نشه عریزم من یه پسر کوچولوی چهارده روزه رو از دست دادم بچه اولم بود تمام ذوق و شوق یه زن از مادر ...

ممنون از همدردیت عزیزم خدا دخترتو حفظ کنه

عزیزم حتما میتونی دوباره انشالله نی نی داشته باشی.مشکلت رو تو تاپیک قبلی خودندم .چیزی نیست ک مجدد تک ...

انشالله به ارامش قلبی برسی ممنون مهربون

عزیزم من اونا رو هم با ای وی اف باردار شده بودم.دیگه بعد از اون هر چقدر آی وی اف کردم نشد که نشد و م ...

از ته دلم برت دعا میکنم دامنت سبز بشه ببخشید اگه یاداور از دست دادن بچه هات شدم .

الهی فداتشم اجی اشکم در آوردی ایشالله بحق جدم امام علی خدا دختر قشنگتتو تو شکمت دباره بهت هدیه بده ه ...

خدا نکنه عزیزم شما که سیدی توروخدا برام دعا کن

از ته دلم برت دعا میکنم دامنت سبز بشه ببخشید اگه یاداور از دست دادن بچه هات شدم .

خیلی ممنونم عزیزم.من بچه هامو فراموش نکردم که برام یادآوری بشه.اونا همیشه در قلب و روح من می‌مونن و هرگز فراموش نمیکنم  

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت