2777
2789
عنوان

افسردگی ،نوزاد آسمانی ،تنگ نفس،

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 32 پست
برا آرامش دلت صدتا صلوات وده آیه الکرسی میخونم،دوست خوبم خدا بهت صبر بده الهی

یه دنیا ممنون بامحبت امیدوارم هرچی از خدا بخوای بهت عطا کنه .شاید نفس شما مهربونا بگیره و به ارامش برسم .

دراین دنیا اگر غم هست ...صبوری کن خدا هم هست...

عزیزم پست هاتو خوندم.دردمون یکی هست. منم با گذشت سه ماه نمیتونم خدارو ببخشم. من خیلی عذاب کشیدم. زندگیم‌بوی مرگ میده. تا میام از یک مصیبت دور بشم باز مصیبت دیگه ای سرم میاره. خسته شدم از بلند شدن و دوباره خورد شدن.اول خواهرم فوت کرد بعد پسرم، واقعا دیگه توانایی جنگیدن با سختی های زندگی رو ندارم. حتی انگیزه ای ندارم برای بارداری مجدد. کاش کسایی بودن که مثل ما بودن و پایان ماجراشون خوش بود ومیومدن دلداریمون میدادن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور کنار امدی شما من دارم روانی میشم 3روزه بچم بهشتی شده 28هفتگی دکترا باعث شدن بدنیا امد 1روز موند فقط رحمم تیکه پاره س نمیتونم تا چند سال باردار بشم باز کارم شده گریه نمیدونم چیکار کنم همه میگن بچه 1روزه اینکارو نمیخاد که 

ولی از دلم خبر نداره کسی

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔