2777
2789
عنوان

من یک دلشکستههههه ام

305 بازدید | 17 پست

مگه نمیگن هروقت با دل شکسته خدا رو صدا بزنی خدا بی جواب نمیذارتت

چرا من این همه خدا رو صدا میزنم جوابم رو نمیده

کیا جواب خدا رو حس میکنن

اصلا چجوری خدا رو حس میکنید؟؟؟؟؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

استغفرالله

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسش میکنم 

چون هر وقت باید کمک کنه نیست 

هر وقت نباید دخالت کنه میاد گند میزنه و میره 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
حرف بدی نزدم که من فقط تنها امیدم خداست شب و روز دارم صداش میزنم ولی چرااااااااا

صبورباش گلم منم بعد32سال ارامش پیداکردم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدا نیست نگرد

نگووو😐

ای بابا من نخواستم حرف های ناجور بشنوم من دلم گرفته شکسته 

پشت سر هم دارم وارد امتحان های جدید میشم

خواستم که دل گرم بشم کمکم کنید ناامیدم نکنید

خوش بحالت .... من هرچی صبور تر میشم زندگیم سخت تر میشه

برات دعامیکنم ❤

خدا میشنوه حرفاتو عزیزم ولی لزوما همون جا وهمون دقیقه جواب نمیده شاید روزها شاید سالها بعد بدلایلی جوابتو بده یا حتی یچیز بهتر بهت میده یا بهت داده وخودت متوجش نشدی گاهی هم اون دنیا میده پس صبوری کن و از خدا اون چه که صلاحته رو بخواه نه اونچه که خودت دلت میخواد 

ای بابا من نخواستم حرف های ناجور بشنوم من دلم گرفته شکسته  پشت سر هم دارم وارد امتحان های جدید ...

فقط تو نیستی مطمعن باش از تو بدتراشم هستن.منم حال و روزم خیلی بده خیلیییی بد.بدترین روزای زندگیم طی میکنم عذاب پشت عذاب.فقط میدونم بلاخره یه جایی جبران میکنه.فقط صبر پیشه کردم نماز اول وقت میخونم و توکل کردم شبایی که حالم خیلی بده قرآن بغل میکنم میخوابم

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
فقط تو نیستی مطمعن باش از تو بدتراشم هستن.منم حال و روزم خیلی بده خیلیییی بد.بدترین روزای زندگیم طی ...

منم مدام در حال دعا و ... هستم... به خدا اعتماد دارم ولی دیگه کم اوردم میترسم عاقبت بخیر نشم و بلایی سرخودم بیارم اصلا حال روحی خوبی ندارم

چرا خدا نمیگه این تواناییشو دیگه نداره کمکش کنم؟؟

بخدا میترسم که یه روز از خود بی خود بشم 

منم مدام در حال دعا و ... هستم... به خدا اعتماد دارم ولی دیگه کم اوردم میترسم عاقبت بخیر نشم و بلایی ...

نه اینو نگووو تحمل کن.من اینروزا مدام به خودم میگم مبارزه میکنم میجنگم .گریه میکنم داد میزنم ولی مبارزه میکنم.همش میگم خدای من خدای ابراهیمم هست که آتش گلستان کرد براش.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔