2777
2789
عنوان

تو ۲۸ سالگی یک لیسانس دیگه بخونم؟

414 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. من لیسانس فیزیک دارم با معدل ۱۳. چهار ساله که فارغ التحصیل شدم و بیکارم. نمیخوام ارشد بخونم چون با ارشد هم کار درست که حقوقش خیلی کم نباشه یا خیلی سخت نباشه پیدا نمیکنم.  امسال دوباره کنکور ریاضی دادم که از اول لیسانس یه رشته ی خوبی که کار براش هست بخونم مثه صنایع و معدلمم خوب شه که شاید مهاجرت تحصیلی بتونم کنم ولی رتبم خوب نمیشه. سال بعد آخرین باریه که میتونم کنکور بدم میخوام کنکور تجربی بدم پزشکی یا پرستاری یا اتاق عمل بخونم ولی توی سن ۳۴ یا ۳۵ سالگی که درسم تموم میشه آیا استخدام میکنند؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سردرگمی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

چرا اخرین باریه میتونی‌ کنکور بدی؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
من تو ۳۴ سالگی دارم یه  لیسانس دیگه  میخونم

ببخشید میتونم بپرسم سابقه کار دارید؟ من میخوام یه بار دیگه لیسانس بخونم که  حتما برم سر یک کار مرتبط با رشتم و بیکار نمونم دوباره. چون اصلا سابقه کار ندارم میترسم دیگه کار خوب ندن بهم