سلام دوستان شما بعد از ۱۸ ماه هم به کوچولوهاتون پستونک میدید؟چه پستونکی مناسبه؟پستونک الترا ایر اونت خوبه؟من تا حالا فقط اونت دادم الان نمیدونم کلا از پستونک بگیرم یا زوده
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
عزیزم برای از پوشک گرفتن عجله نکن پسرمو تو دو سال و چهار ماه گرفتم تو یک هفته یاد گرفت . پی پی رو هم ...
ممنون از راهنماییت گلم