2777
2789
عنوان

مامانایی که کوچولوهاتون پستونک میخورن بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست
نگران نباش عادت میکنه . ولی بدون بعد این سن سختتر جدا میشه . ۱۸ ماهگی از نظر روانی بهترین سن هست موف ...

ممنون از راهنماییت عزیزم همین کارو میکنم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سه سال و نیمه هنوز میخوره هرکاری میکنم نمیده 

من نمیخوام مثل دخترم بشه اخه دختر من به یه چادر عادت کرد هنوز که هنوزه موقع خواب نباشه دستش نمیخوابه نمیخوام پستونک پسرمم اینطور بشه و نتونم بگیرم ازش

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
دیگه کم کم وقتشه اروم اروم ازش بگیری نه که مدل جدید بخری

اره واقعا باید همین کارو بکنم

نمیدونم چطور بگیرم خیلیا میگن سر پستونک قیچی کنیم دیگه نمیتونه بخوره خودش بیخیال میشه ولی میترسم واس ...

ون همین کار رو کردم.توی همون ۱۸ماهگیش.اولش یکم بریدم.بهش گفتم عه وا نگا خراب شده.یه کم نارتحت شد و همش به همه میگف وای پستونکم خراب شده.همه بهش میگفتن وای وای حالا اشکال نداره بابا بهترشو میخره برات.بعد یه مدتی که باهاش کنار اومد یواشکی تا نصف بریدم.اینطوری شبها تو خواب زیاد نمیتونست مک بزنه.و مکیدن شبا یادش رف.بعد یه مدت دیگه تا آخرش قیچی زدم.همچین که میخواست دهنش کنه.میوفتاد.بهش میگفتم ولس کن مامانی دهنت نمیشه.تو دستت بگیر اونم طفلی تو دستش میگرف میخوابید.دیگه بعدش وقتی میخوابید یادش نمیکرد که پستونک رو بده تا تو دستم کنم بخوابم.چند ماه طول کشید این پستونک گرفتن من از دخترم

بذار بخوره سخت نگیر  میگن بعد از ۴ سالگی دیگه نباید پستونک بخورن که دیگه تا اون موقع خودشون از ...

استارتر اگه میخای بچت در اینده هزار و یک مشکل روانی پیدا کنه به حرف این خانم گوش بده

بهتره قبل از مادرشدن کمی اطلاعات کسب کنیم، موضوع تثبیت دهانی رو بخونید و ببینید بیشتر از دو سال پروسه مکیدن طول بکشه چه اثار مخربی داره روی روان بچه

ون همین کار رو کردم.توی همون ۱۸ماهگیش.اولش یکم بریدم.بهش گفتم عه وا نگا خراب شده.یه کم نارتحت شد و ه ...

چه جالب اینم پروژه طولانی مرسی از راهنماییت

استارتر اگه میخای بچت در اینده هزار و یک مشکل روانی پیدا کنه به حرف این خانم گوش بده بهتره قبل ا ...

بله در این مورد اطلاع دارم برای همین هم زود از شیر گرفتمش الان دیگه باید از پستونک بگیرم

فکر کنم بهتر باشه اول از پوشک بگیرم بعد از پستونک از شیر گرفتمش 

بعيذه الان بتوني از پوشك بگيري.

من پسرم رو  يك هفته مونده به دوسالگيش يكووزه بدون قطره اي اشك گرقتم.ولي خب دوسالش بود و ميفهيمد.

هميهش جندتا داشتيم.از چند روز قبل هروز يكيشو قايم كردم و گقتم كو پستونكت؟ نيست ديگه..هي رقتيم اينور انور گشنيم..يكي رو نگه داشتم صبح قبل اينكه بيدار شه انداختم پائين تخت پاره كردم يعني با قيچي كج و كوله نه صاف.صبح پاشد ديد پاره است..ديگه هي زنگ زديم به خاله و اينور اونو خيلي جدي گقتيم شب پيشي اومده پستونك رو پاره كرده ديگه نداريم.گفنم بريم بخريم رفتيم شش هقت تا مغازه قبلش توي ي كاغذ نوشتم كه بكيد پستونك نداريم..هي رفتيم و ديگه ازنگ زد با زبون خودش به چند نفر خبر داد كع ديگه پسي نيست و خيلي منطقي جدا شد.

😂

💕

بعيذه الان بتوني از پوشك بگيري. من پسرم رو  يك هفته مونده به دوسالگيش يكووزه بدون قطره اي اشك ...

عزیزممممم چه جالب خدا حفظش کنه

پسر من ۲۰ ماهشه

شما از پوشک گرفتین؟

استارتر اگه میخای بچت در اینده هزار و یک مشکل روانی پیدا کنه به حرف این خانم گوش بده بهتره قبل ا ...

من اصلا درباره این نظریه اطلاعی نداشتم 

ممنونم که گفتید الان رفتم مطالعه کردم 

پسر من یک سالشه با پستونک میخوابه ایا زوده ازش پستونکو بگیرم؟؟ در ضمن همه چیزو  مثل اسباب بازیاش سریع داخل دهانش میکنه مشکلی بوجود میاد؟؟

عزیزممممم چه جالب خدا حفظش کنه پسر من ۲۰ ماهشه شما از پوشک گرفتین؟

عزیزم برای از پوشک گرفتن عجله نکن پسرمو تو دو سال و چهار ماه گرفتم تو یک هفته یاد گرفت . پی پی رو هم بعد یک ماه یاد گرفت . صحبت های دکتر هولاکویی گوش کن در مورد پوشک من طبق گفته ی ایشون رفتم و کاملا موفق بودم 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!