2777
2789
عنوان

اولین باری که فهمیدین بچه چجوری به وجود میاد چیکار کردین؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 21709 بازدید | 114 پست

هو منو ببینین هی میگفتم 

اما ماام 😳 

مامان بابا 😲

وای خاله ام 😮

همه.... 😵😱

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی فهمیدم به بقیه هم گفتم 😈😃

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

هیچی اول راهنمایی بودم دوستم خواهرش عروس شده بود زنداییشون مامور ارشادش بودع اینم رفته بود زیر پنحره همه چیو شنیدع بود اومد واسه ما عم کفت فکمون افتاده بود زمین اخه یه چیزای غیر واقعیم میگفت شامل اینکه در همون شب  اونجای داماد میشه یک متر بعدش باز درست میشه

من تا خود الآنم میگم نه به اینا نمیخوره اینطور باشن🤣🤣🤣

منم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

حوصله مامان بابامو نداشتم میگفتم حالا نمازم میخونن

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

من کلاس ششم بودم

پسر دختر خالم تازه به دنیا اومده بود

بعد منم ذوق زده داشتم بوسش میکردم لبم خورد به لبش تا چندین ماه افسرده و غمگین و ناراحت بودم که باردارم الان از نوزاد دختر خالم😒میگفتم بچم با پدرش همسن میشه🤭 در این حد تباه

*کاربر خانم هستم*😝
من ایقد تعطیل بودم...بعد عقدمون شوهرم برام توضیح داد... یعنی هرچی تو کلاس مشاوره میگفتن..من عین اسک ...

خـــــــدایی؟!؟!؟!       

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

من همش تیکه مینداختم به مامانم همش میگفتم اه اه نه بوسم نکن خوشم نمیاد چندش

نرفتی حموم؟ برو حموم دیگه کثیفی 

یا مثلا میگفتم اه غسل گرفتی؟ ( اینو میگفتم شک میکرد میگفت غسله چی؟) منم میگفتم وای غسل حیض دیگه اه 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!