2777
2789
عنوان

اولین باری که فهمیدین بچه چجوری به وجود میاد چیکار کردین؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 21714 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای🤣🤣🤣🤣خدایاااا این چ سمی بود من خوندم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂 ...

😆😆😆😆😆😆😆

خووووو چیه مگه کنجکااااااو بودم دیگه 😆😆😆😆😆

فضول نبودم که 😆😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

من فکر میکردم پدر و مادرم دعا کردن من به دنیا اومدم اما بعد از اینکه واقعیتو فهمیدم اولش یکم نگران شدم چون وقتی به خودم تو آینه نگاه میکردم با خودم می گفتم یعنی این صورتی که من الان دارم میبینم نتیجه رابطه جنسی اوناست وقتی فهمیدم شوکه شدم

من اولین باری که فهمیدم بچه چچوری به دنیا میاد 11 سالم بود بقیه ی همکلاسی هام می دونستن ولی من بی خبر بودم وقتی فهمیدم از زندگی کردن بدم آمد یعنی چه کاری است آخه مادرم بهم میگه وقتی زن و شوهر ازدواج کنند خدا بچه در شکم میزاره