2777
2789

میخوام امسال پایگاه زعفرون بزنم.لطفا راهنماییم کنین:

چطور مشتری جذب کنم؟چطور تبلیغ کنم؟

چطور بفهمم اون منطقه ظرفیت زعفرون پاک کردنش چقدره؟

اون منطقه تاحالاپایگاه زعفرون نبوده ولی 

آدم مستحق و افغانی زیاده...بنظرتون چکار کنم؟

بعضی روزاکه گل می مونه چکار میکنید؟

لطفاشماهائی که خودتون یا نزدیکاتون تجربه داشتن پایگاهو داشتین راهنمائیم کنین.

منتظر راهنمائیهاتون هستم ممنونم.

ی سایتی هست که مخصوص فروش از سر زمینه اسمش یادم نیست اونجا میتونی بفروشی و دیجی کالا https:/ ...

نه من زعفرون برا فروش ندارم که

قراره کسی که زعفرونکاره روزی هر چند کیلو که من بخوام زعفرون بیاره .من بدم همسایه ها پاک کنن

نگین تحویل بدم.برا هر کیلو پورسانت بگیرم.

اونو میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر هستید ؟  هر روز چقدر گفته میاره بگید تا در حد تجربه و سوادم راهنمایی کنم خواهرم

گفته روزی حداقل هشتاد کیلو من برات میارم

کمترشو خودت باید بیای ببری.

گفته هفتگی تسویه میکنم و ازت چک میگیرم.

من میخوام روزی تسویه کنه که نگران نشم

برادستمزد همسایه ها.چون تراکتشو پیدا کردم

اصلا هیچ شناختی ازش ندارم

کدوم محله؟  یارو کجایی هست یا از کجا زعفرون میاره  اینا رو بگید تا بگم چطوره

از دادن اطلاعات دقیق معذورم.سمت طلاب حدودا.

چطور؟نمیدونم کجائیه.شما پایگاه داشتید

یا زعفرون میارید؟

تجربه دارید؟

از دادن اطلاعات دقیق معذورم.سمت طلاب حدودا. چطور؟نمیدونم کجائیه.شما پایگاه داشتید  یا زعفرون ...

اطلاعات دقیق نخواستم که ، نگفتم کدوم کوچه گفتم محله که همین طلاب کفایت می‌کنه 

اول اینکه محله ثروتمندی نیست پس این کار جواب میده ، قطعا بازخورد خوبی داره

دوم اینکه زعفرون کجا باشه مهمه چون خیلی دور باشه تا برسه خراب میشه و پاک کننده ها میرن از جایی میگیرن که گل تازه داشته باشه که اذیت نشن 

سوم مهمه طرف رو بشناسید که کیه و از کجاس که کلاهتون رو برداره بتونید پیداش کنید

چهارم اینکه با همین مقدار شروع کنید اما قول میدم روزی دویست کیلو هم کمه و راحت پخش می‌کنید و فقط به افراد مطمئن بدین که دزدی نکنن 

پنجم اینکه سود خوبی داره ولی طمع نکنید که ضرر میکنید

ششم اینکه خواهرم من پایگاه نداشتم من داخل زعفرون بزرگ شدم اطلاعات دیگه ای خواستید در خدمتم

حتی یک دونه یا یک گرم هم روو دستتون نخواهد موند قول میدم قیمت از طرف بگیرید ب من بگید که بتون بگم کم نگفته باشه سرتون کلاه بره

یک بنر در خونه یا سر کوچه کفایت می‌کنه تبلیغات زیادی نیاز نیست از روز دوم در خونه شما صف خواهد بود

اطلاعات دقیق نخواستم که ، نگفتم کدوم کوچه گفتم محله که همین طلاب کفایت می‌کنه  اول اینکه محله ...

من برا همین مطلب عضو نی نی سایت شدم

میشه لطف کنید بمن بگید چطور میشه غیر اینجا

باهاتون مشورت کنم؟ اطلاعاتی ندارم در مورد اینجا

میخوام دقیقتر صحبت کنم ولی اینجا نمیشه

من برا همین مطلب عضو نی نی سایت شدم میشه لطف کنید بمن بگید چطور میشه غیر اینجا باهاتون مشورت کنم؟ ...

خواهرم من مشکلی ندارم فقط من آقا هستم ، همسر شما اگر ناراحت نمیشه من در خدمتم چون دوست ندارم مشکلی واسه شما پیش بیاد

اگر مشکلی ندارید در تلگرام هستم