2777
2789

من دکتر که اومد منو دید لباس خودمو پوشیدم  یه دست لباس ویکم لوازم ارایش همراهم بود همین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من فقط ی کیف بزرگ داشتم با خودم بردم دوس نداشتم ساک بچه رو ببرم بیمارستان 

واسه خودم فقط از پوشک بچه ها هس بزرگه ازونا بردم

وقتیم مرخص شدم با همون لباس بیمارستان روش ی مانتو پوشیدم رفتم خونه دوش گرفتمم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودت دوبسته پوشک بزرگ. دوتاشرت نخی. کافی میکس. برس. کیسه آب گرم

واسه نی نی.:پن پرز. دستمال مرطوب. دو دست لباس شلوار. دستکش نخی وجوراب. کلاه. پتو وقنداق فرنگی

واسه مرخص شدنتم همون لباس شلواری که اومدی بیمارستان بستری شدی دیگه

من لباس زیر و شلوار و این جور چیزام بردم ولی لازم نشد فقط پوشک استفاده کردم بعدم که با همون لباسای بیرونی خودم برگشتم خونه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
واقعا با اون همه درد ادم حال آرایش کردن داره؟ چند شب بستری بودی؟ 

وای اره. من ۲ ساعت بعد عملم ک پاشدم رفتم دسشویی برگشتم ارایش کردم موهامو شونه کردم و ب خودم رسیدم 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
واقعا با اون همه درد ادم حال آرایش کردن داره؟ چند شب بستری بودی؟ 

یه شب  ،دیگه یه رژ ومداد ابرو که به جایی بر نمی خوره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وای اره. من ۲ ساعت بعد عملم ک پاشدم رفتم دسشویی برگشتم ارایش کردم موهامو شونه کردم و ب خودم رسیدم&nb ...

منم  موهامو شونه کردم ارایش کردم چون نمی خواستم دخترم که تو خونه منتظرم بود منو با حال بد ببینه بعد فکر کنه بخاطر بچه حالم بده