2777
2789
عنوان

خانما سزارین کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 33 پست

دودست لباس واسه‌نوزاد.البته یع دست استفاده میشه.دستکش وکلاه نخی پتوپیچ وشیشه شیراینارو برداشتم.خودم لباس بردم یه دست اصنواستفاده نکردم همون لباس ک پوشیدم رفتم بیمارستان دراوردم لباس بیمارستان دادن مرخص شدن دوباره پوشیدم اومدم خونه.اما چای وقهوه حتمن ببر اناناس خوردشده ببر .

زایمانت طبیعه یا سز

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مابی بی و پوشک بچه سایز بزرگ ببرپوشک تافته خوبه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
سزارین؟ شما چی؟ 

منم سزارین.بی هوشی یا بی حسی؟؟

ایول، دردت زیاد نبود؟ 

عزیزم واقعا سز دردی نداره . منو ی خانومه باهم عمل کردیم من همش شاد بودم و میخندیدم اون همش گریه میکرد و شکایت .

اصلنم ب بدن بستگی نداره . بعضیا کلا غرغروان .چون قبل عملمون اون یکسره غر میزد ک‌گشنمه . وای سرم نزنین . وای سوند نزنین .  حتی تو ریکاوری باهم بودیم انقدرررررر ناله کرد ک میخاسم بزنمش. خو لامصب تو ریکاوری بی حس بودیم .چرا ناله میکنی ؟ اخرشم انقد غر زد و انرژی متفی داد ب خودش ک خونریزی کرد و چمیدونم چکارش شد

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
منم  موهامو شونه کردم ارایش کردم چون نمی خواستم دخترم که تو خونه منتظرم بود منو با حال بد ببینه ...

ن من مرتب بودم پرستارا میگفتن کاش همه مادرامون مث تو باشن 😁😁 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
چرا سایز بزرگ؟ مگه نباید سایز 0باشه

سایز بزرگ واسه خودت.مابی بی ام واسه نی نیت

عزیزم واقعا سز دردی نداره . منو ی خانومه باهم عمل کردیم من همش شاد بودم و میخندیدم اون همش گریه میکر ...

من غر نمیزنم اما خیلی کم طاقتم، زود گریم میگیره، میترسم اون روز از درد نتونم از دنیا اومدن بچم خوشحال باشم 

من غر نمیزنم اما خیلی کم طاقتم، زود گریم میگیره، میترسم اون روز از درد نتونم از دنیا اومدن بچم خوشحا ...

اصلا امکااااااان نداره ‌ من قبل عمل فقط ب فکر خودم بودم ‌ هی ب مامانم میگفتم درد نکشم و اینا . مامانم گف ما قدیما ب فکر بچه مون بودیم توهمش فکر خودتی 

ولی لحظه ای ک بغلش کردم کاااااااملا خودمو دردمو فراموش کردم ..

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
ن من مرتب بودم پرستارا میگفتن کاش همه مادرامون مث تو باشن 😁😁 

دقیقا منم دوروز قبل. موهامو رنگ گذاشته بودم لاک زدم 🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باکلاس رفتم بیمارستان 🤣

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

کاش تو جای اون زنه با من میزاییدی 😂

کدوم زنه  🤣🤣🤣من که دوتا زایمان کردم هر دوتاش اون روز تنها زایمان بیمارستان بودم خدارو شکر خیلی بهم توجه می کردن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن