2777
2789
عنوان

مادر شوهر و پدرشوهرم منو بعد ۷ سال از خونه خودم انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 74 پست

منم باهاشون شدید دعوام شد هیچ حرمتی بینمون نمود دلم از دستشون خون بود پسرشون اینهمه منو زده فحش ناموسی میده مامانش میگفت حقته تو ول دانشگاه بودی ماتورو گرفتیم تو به چه حقی ناخن کاشت کردی 

رفتم خونه میگم کار به کجا رسیده کلید خونه ام باید دست شما باشه مادرشوهرم گفت خونه پسرمه تو باید از ا ...

میگفتی هر وقت مردم بیا بشین بالای خونه زنیکه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زنگ زدم پلیس اومد دیگه مجبور شدن اومدن جلو در کلید خونه دست مادرشوهرم بود پلیس صورت جلسه کرد شوهر ...

آفرین بهت یک زن باید اینجوری از خودش دفاع کنه👏👏

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
منم باهاشون شدید دعوام شد هیچ حرمتی بینمون نمود دلم از دستشون خون بود پسرشون اینهمه منو زده فحش نامو ...

میگفتی نامه دعوت نفرستادم که بیاید خواستگاری 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
رفتم خونه میگم کار به کجا رسیده کلید خونه ام باید دست شما باشه مادرشوهرم گفت خونه پسرمه تو باید از ا ...

میخواست بهش چه گوه هایی که نبایدبخوری میخوری زنیکه اشغال گمشوبیرون تادوباه زنگ نزدم ۱۱۰

من امروز قبل رفتن رفتم پیش وکیل بهم گفت اگه زد توام بزنش دیه اش با من با اینجور ادما باید مقابله به مثل کرد گفت تو یبار بزنش بعد بیا من نفقه و مهریه تو میگیرم منم هاجو واج اومدم بیرون

اسی شوهرتو دوست داری؟؟

دوسال اول زندگی واقعا عاشقش بودم مامانش رفت از صبح تا شب به بهونه کمک نشست مغازه زندگیم از هم پاشید حتی مشاوره هم رفتیم بهش گفت مادرت داره زندگیتو خراب میکنه امشب اینو بهشون گفتم گفتن مشاوره گوه خورد با تو

دوسال اول زندگی واقعا عاشقش بودم مامانش رفت از صبح تا شب به بهونه کمک نشست مغازه زندگیم از هم پاشید ...

میتونی اینجوری ادامه بدی؟؟

بچه دار نشیااا

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤