2777
2789
عنوان

یه خاستگار داشتم باباش یه جوری بود

319 بازدید | 23 پست

من یه خاستگار داشتم که خالم منو بهشون معرفی کرده بود غریبه بودن نمیشناختیمشون بعد منم موافقت کردم اما اینا نیومدن تا یه ماه بعد که یهو زنگ زدن که میخوان بیان ماهم گفتید قدمتون رو چشم بفرمایید  ولی بابای طرف یهو صبح خودش تنها اومد که منو ببینه من بابامم خونه نبود به دلایلی و خوشایند نبود از کار اقاهه تعجب کردیم چون نه زنه همراهش بود نه پسره بعد آقاهه یه عکس از پسرش نشونمون داد و بعد گف  اگه اجازه بدید شماره تونو بدید بهم که یه مدت با پسرمون حرف بزنین ببینید باهم تفاهم دارید درحالی که ما حتی همدیگرم ندیدا بودیم بعد مامانم گف نه ما همچین چیزایی معتقد نیستیم چون اول پسر و دختر باید همدیگرو بببنن و باهم حرف بزن(ینی تشریف بیارن اینجا خاستگاری رسمی نه اینجوری)بعد اقاهه گفت باشه پس من خانوممو و پسرمو میفرستم اینجا برای اشنایی بعدی رفت بعددو روز  شب ما داشتیم شام میخوردیم یعو آقاهه بازم زنگ زد که خانومم قراره بیاد دختر خانومتونو ببینه حالا بماند واسه هر اتفاقی آقاهه زنگ میزد خانوادم گفتن چرا مرده هی دخالت میکنه مگه زن نداره مگه مادر پسر و دختر بیشتر تو این کارا وارد نمیشن این آقاهه واسه هر کاری اول خودش پیش قدم میشد بعد مامانم گف آقا پسرتونم میان آقاهه گف نه مامانم گف خو ما فکرامونو بکنیم بهتون زنگ میزنیم.مامانم و خواهرام گفتن این چه رسمیه هر دفه یکیشون میاد مگه اونا قراره زن بگیرن چرا پسرو باخودشون نمیارن ما ببینیم هی مَرده واس خودش تصمیم میگره.منم این رفتارارو دیدم ازشون خوشم نیومد منصرف شدم خانوادمم راضی نبودن چون اونا جوری رفتار میکردن انگار اونا باید از عروس راضی باشن نه پسره.خیلی مسخره بود مثلا باید از امتحانای مامانو باباش قبول میشدم که ببینن بلاخره به درد پسرشون میخورم یانه.پس ما دوتا خودمون چی.دیگه مامانم زنگ زد گفت دخترمون منصرف شده میخواد ادامه تحصیل بده ولی باباهه ول کن نبود هی میگف چرا خب چرا دیگ بهم خورد.به نظرتون دلیل موجهی بود واسه رد کردن !!

به آینده هنوز امید دارم💜

عجيبه ك شمام هر رفتاري ميكردن باز چيزي نميگفتين و راه ميومدين!🙄🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجيبه ك شمام هر رفتاري ميكردن باز چيزي نميگفتين و راه ميومدين!🙄🤦🏼‍♀️

اره اتفاقا خواهرمم گفت از همون اول باید رک پوسکنده میگفتیم چرا اینجوریه🤦🏻‍♀️

به آینده هنوز امید دارم💜
اره اتفاقا خواهرمم گفت از همون اول باید رک پوسکنده میگفتیم چرا اینجوریه🤦🏻‍♀️

اشكال نداره تجربه ميشه اينچيزا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره عین آدم همه باهم میومدم

الان من ی دختر همسایه هست میخواستم ب مامانم نشون بدم اول ک خانواده اش ببینه بعد داداشم بیاد 

ک دیگه جور  نشد ومنتفی شد

اما خب منطقی اینه اول مادر بیاد لااقل نه یه اقا تک و تنها

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

شاید پسرشون مالزی یعنی چیز... زندان بوده🤣🤣

لفتش میدادن تا بیاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اره کارت درست بود بعدا که ازدواج میکردی کلید مینداختن سلام سلام میومدن خونت برا رنگ لباسو دیزاین خونه و خرید جهازتم نظر میدادن 

این مدل خانواده ها بچه های مستقل بار نمیارن یعنی بچه هاشون بدرد ازدواج نمیخورن

اره بابا مثل اينكه اصلا پسر نداشتن 

خخ داشتن آحه تک پسر بود انگار خیلی لوسو مامانی بود چون پدره میگف ما خودمون میخوایم براش زن بگیریم خخ

به آینده هنوز امید دارم💜