2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدید بیاید

983 بازدید | 64 پست

چی کار کنم ازش متنفر بشم😓

چرا ازش بدم نمیاد 

چرا وقتی پیام میده دست و دلم میلرزه

چرا وقتی میخوام پسرم رو ببرم جلوی در خونه تحویلش بدم دست و پام میلرزه ،خوشحال میشم که قراره بیاد منو ببینه هرچند کوتاه

خسته شدم😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل جدایی طبیعی ولی وقتی جدا شدی حستم بریز دور چون ارزش نداره

پسرم همش میگه مامان دلم برای خونه خودمون که سه تایی بودیم تنگ شده😓😓😓

شوهرم میخواست با یه دختر ازدواج کنِ

اونم بخاطر این که لج منو دربیاره

زده به هم ،تمومش کرده

بهم غیرمستقیم میگه برگرد کسی رو به جای تو نمیتونم ببینم😓😓😓😓

بالاخره مدتی با هم زندگی کردین،عادت کردین بهم،فقط عادته

پس چرا وقتی میخواد بیاد دنبال پسرم با شوق و ذوق میرم لباس میپوشم که میخوام فقط یه لحظه اون منو ببینه

انگار میخوام برم سرقرار😓😓😓

میشه اینقدر ضعف نشون ندی ؟؟اون زندگی تموم شد به گذشته پیوسته برای ایندت تلاش کن به خاطر پسرت 

بخاطر پسرم دقیقا شل شدم

دلم نمیخواد حسرت خانواده داشتن به دلش بمونه😓😓😓

پس برگرد سر زندگیت

کاش به این راحتی ها بود😓😓😓

خانواده ام بفهمن دلم میخواد برگردم همه اشون داغون میشن و یه جورایی باید قید خانواده ام رو بزنم که بتونم برگردم😭😭😭

بخاطر پسرم دقیقا شل شدم دلم نمیخواد حسرت خانواده داشتن به دلش بمونه😓😓😓

عزیزم به این فک کن خیلی بچه ها پدر مادر جداشدن ..اینکه تو الان چجور نادری باشی باعث میشه بچت احساس خوشبختی کنه با نه ..تو شاد باش تلاش کن بچتم با شرایط کنار میاد ....والا بچه تو یه خانواده با جنگ و دعوا بزرگ بشه که بدتره