2777
2789

دخترا اگه فکر میکنید که نیاز دارید ازدواج کنید و ازدواجتون به هیچ صورت فراهم نمیشه اپلیکشن همدم رو که به تازگی اومده نصب کنید این اپلیکشن قانون خاص خودشو داره و برای کسایی که بهتون پیشنهاد میدن برای آشنایی و ازدواج مبلغی  رو گذاشته که طرف نخواد الکی مزاحمت بشه که با هربار پیشنهاد باید اون مبلغ رو پرداخت کنه.....و خب معتبره و تایید شده است اگر دوست داشتید نصب کنید و امتحان کنید🙂❤

و اینکه من اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم چون در همین حد راجع بهش شنیدم خودتون نصب کنید و ببینید چجوریه ولی خیالتون از بابتش راحت باشه که مطمئنه....

از باب اینکه آشنایی مجازی هم هست نترسید چه مجازی باشه چه توی دنیای بیرون از فضای مجازی باید خوب شناخت پیدا کرد خوب تحقیق کرد و ارتباط داشت و باشناخت درست انتخاب کرد فرقی نداره نحوه آشنایی چطور باشه خیلیا مجازی آشنا شدن و خوشبختن خیلیا توی دنیای حقیقی آشنا شدن و بدبخت ترینن و همچنین برعکسش....به هرحال فرصت خوبیه برای کسایی که واقعا ناامید شدن برای ازدواجشون🙂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

لطفاً برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستین اگ فرستادین لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم🙏🌺

میشه برای سلامتی اجیم یه صلوات بفرستی🥺                                           مرسی مهربون🙏انشالله حاجت رواشی🌼

ادم حوام هس پولی نیس

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حوام هس پولی نیس

جان؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
مبلغ که تضمین کننده نیست جوونای ما یه زمانی برای دخترایی که عکس پروفشون جنیفرلوپز بود شارژ ایرانسل ...

نه عزیزم من نمیگم تضمین کننده اس من میگم اینجوری باعث میشه کمتر کسی قصد مزاحمت و اذیت داشته باشه 

از این سایت ها زیاده  طرف خودشو کامبیز معرفی می‌کنه میری سر قرار میبینی عبدالله

این اپلیکیشن هستش و با مجوز ارشاد همه هم کامبیز نیستن یهو عبدلله بشن😂

سگ تو ازدواج ..

🤦🏻‍♀️😂

اینا عاقبت ندارن 

عزیزم برا چی عاقبت نداشته باشن؟ من خیلیا رو شنیدم مجازی آشنا شدن و ازدواج کردم و خوشبختن من نمیفهمم چرا فکر میکنین همه آدمایی که اینجوری آشنا میشن باید آدم های بدی باشن یا منظور بدی دارن واقعا یسریا تنها راه آشناییشون همین جاهاس و خب قطعا اگه بر اساس اون معیارهای خودشون آشنا بشن میتونن ازدواج خوبی هم داشته باشن