2777
2789
عنوان

بیایین عیدیتونو بگیرین......

262 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان.

امشب شب عید غدیر هستش.

برای عیدی همه تون صلوات فرستادم براتون و دعا کردم که انشاءالله به حق جدم حاجت روا بشین حتی کسایی که جدمو قبول ندارن.

دوستون دارم و همیشه براتون دعا میکنم.

در پناه پدرم امیرالمومنین علی علیه السلام شاد و سلامت باشید.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجت روایی همگی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عیدتون مبارک و التماس دعا

سلام عزیزم 

امضامو بخون شاید بفهمی مشکلم چیه میشه با دل پاکت دعام کنی زودتر برم سر خونه زندگیم 😔

ماه محرم دعاهاتون شاید بگیره منکه بنده خوبی نیستم برای خدا حداقل شما بهش بگید کمکم کنه شاید دعا شما رو قبول کنه 😔🙏 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
سلام عزیزم  امضامو بخون شاید بفهمی مشکلم چیه میشه با دل پاکت دعام کنی زودتر برم سر خونه زندگیم ...

سلام به روی ماهت عزیزم.

چشم حتما گلم.

چرا بیکار نشستین بانو جان.

هر روز تا آخر ماه صفر روزی یک بار زیارت عاشورا بخون انشاءالله حاجت روا میشی قشنگم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سلام به روی ماهت عزیزم. چشم حتما گلم. چرا بیکار نشستین بانو جان. هر روز تا آخر ماه صفر روزی یک با ...

میخونم عزیزم ولی میگم بنده خوب خدا نیستم دعاهام نمیگیره

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
میخونم عزیزم ولی میگم بنده خوب خدا نیستم دعاهام نمیگیره

این حرفا رو نزن گلم خدا قهرش میگیره.

ما هرچقدر هم که گناه کار باشیم هرگز نباید از رحمت خداوند ناامید بشیم خواهر جان.

عروس خانم قشنگم دلتو صاف کن و آرامش خودتو حفظ کن.

سوره ی مبارکه ی واقعه رو بخون هر شب بعد از نماز عشا ببین چنان برکت مالی خدا بهتون میده که باور نمیکنی عزیزم.