2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2741997 بازدید | 67053 پست
چه جالببببببب من نمیدونستممممممم.... نشونه ی چیه ؟؟؟... منم‌زیاد پام میخوره اینور اونور  از ...

اون اوایل پریا گفته بود

یجور کارماس دیگه کمتر غیبت کن غر بزن دخترررر

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه آدم اگه از دست یکی ناراحته چیکار کنه  دوست داره درد دل کنه مخصوصا اگه از فامیل شوهر ناراح ...

منم خیلی درد دل میکنم خیلی بده خیلی آدم هی دآره منفیارو بازگو میکنه بیشترشون میکنه و خودش نمیفهمه

من الان باز لطف کردم به خودم فقط به یکی دوتا از بچه های تاپیک میگم!چون اینا هم باز پاکسازی میکنن هم انرژیی مثبت میدن

دوستای خود آدم که تاااا ثابت نکن از تو ب د ب خت ترن ولکن نیستن

تازه نگاه ناظرشونم روت تاثیر میزاره 

من که خیلی تاثیر پذیر بودم و کمکیم به آدم نمیکنن

بخاطر همون تا میتونم سکوت میکنم 

اوایل سخته ول. به مرور عادت میکنی 

اگه خیلی درد دل داشتی وضو بگیر همرو ببر واس خدا هم میشنوه هم درمون میده

درضمن درددل بعضی وقتا ممکنه باعث بشه آدم امیدش به غیرخدابره 

انگار یا ازش تایید میخای یا میخای کمکت کنه راه و چاه بده بهت

پس تا میتونی امیدت و همدمت خدا باشه و پخش کردن نامثبتا ممنوع

درضمن پاکسازی یادت نره بیرون ز تو نیست رفتار اونا

همرو بپذیر و پاکسازی کن

سلام دوستمممم ممنون از پاسخگوسیتون 😘😘😘😘 ولی نمیدونم‌واقعا چیکار‌کنم،‌وقتی که بهم بی احترامی می ...

عزیز دلم  منم مثل شما بودم البته دارم تلاش میکنم به خوبی تغییر کنم   منم حساس بودم شاید تو شرایط واکنش هم  نشون میدادم  اما یکی از دوستای خوبم بهم یه چیزی را گفتن که  باید سیاست کلام داشته باشی وقتی آدم نسبت به چیزی توی جمعی واکنش نشون میده در اصل داره نقطه ضعف نشون میده و اون حرف یا اون شخص مقابل را بزرگ جلوه میده بدون شک شما هم آدم با حق انتخاب هستین وقتی بهتون میگن چرا دیر اومدی مثلا بهشون بگو قربونتون برم آقاجون  حق با شماست شما اصلا ناراحت نشین همه چیز را روبه راه میکنم با کلمات زیبا و جملات قشنگ هم خودتون آروم میشین هم به مرور  ان شالله اونا هم  نرمتر میشن البته این را هم بگم به جای اینکه روی رفتار  نامناسب اون ها مرتبا فکر کنید بدون شک همش اون رفتار را به شکل های مختلف باهاتون میکنند بهتره تلاش کنید این طور فکر کنید که اونا شما را بیشتر از قبل دوست دارند و همان طوری که دلتون میخواد باهتون رفتار میکنند  امیدوارم  تونسته باشم کمکی کرده باشم دوستان دیگه هم کمک کنند ممنون میشم    

امروز صب تا الان به تک تک رفتارا خودم نگاه میکردم 

صب قول داده بودم رو راست باشم با خودم

صب که بیدار میشی یکم ادا درمیاری خدایا شکرت اما ته دلت اینه وای کیه باز پاشه حاضر شه بره کتابخونه

بعد میای شروع کنی هووووف اینهمه درس

اه بازم فیزیک

اخه بمن چه اینا

یهو ینفر رد میشه نگاش کن تیپشو وا چرا اینجوری را میره؟

اون چیه اون پوشیده؟

وای این باز بچشو آورده سر و صداکرد

دیروز فلانی دیدی بیسان گف؟منظورش این بودا صب کن نشونش میدم

هرکیو میبینی اول از همه زوم ميکني رو منفیاش

ایشششش دماغش عملیه دیگه

منم بااینهمه آرایش خوشگلم

خدا شانس بده ماشینووو

حتی تو تلویزیون مجری میاد اولین چیز ایششش دهنش چرا اینجوریه 

گوشیم همش هنگ میکنه کل مشکل مملکت فیل تر تلگر ام بود؟

پروفایل اینو 

بلاکم کرده؟

این همیشه مغروره 

انقد بی ادبه

اه اه همه پسرا اینجو چش چرونن دیگه همشون مثل همن

فلانی یه روده راس تو شکمش نیس

و و و و و....ینی الان برا خودم 10 صفه نوشتم

ذهنمون عادت کرده به دیدن بدیا

به ایراد درآوردن عیب گذاشتن رو هرچیزی و تااااازه بالو پر دادن بهشون و تحلیل کردنشون

حالا فکرامو نگرانیامو نمیگما اینا غر زدنای در لحظه اس!

از این ذهن انتظار چی دارین واقعا؟

اگه از اول میدونسیم ذهن چه قدرتی دآره هیچوقت به خودمون اجازه هر فکریو نمیدادیم

این ارتعاشارو دونه دونه ارسال میکنیم بعد میگیم من کجاااا فلان چیزو خاستم؟

یروز صب تا شب به رفتاراتون فکر کنید 

چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید

سلام دوستای گلم امروز جذب خوب و فوق العاده ای داشتم هفته پیش دلم هوس اون رستوران میکرد با اون غذا ولی چون گرونه خودم نمیتونستم برم ولی امروز ناهار وعوتم کردن ک برم اونجا خدای شکرتتتتت

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم
منم خیلی درد دل میکنم خیلی بده خیلی آدم هی دآره منفیارو بازگو میکنه بیشترشون میکنه و خودش نمیفهمه م ...

درست میگین 

بازگو‌کردنش مشکلی از من حل نمیکنه.....

میخوام رو خودم کار کنم که دیگه هرچی ام شنیدم‌و ناراحت شدم برای کسی بازگو نکنم‌ 

من‌موفق میشم مطمئنم💪💪💪💪💪

دوستای خوبم

من اینقدررررردوس داشتم دخترم که ۱۸ ماهش شد دیگه جمله بگه و واضح حرف بزنه تا ما منظورش رو بفهمیم

آخر این ماه ۱۸ ماهش میشه😍😍

یه مدته جمله میگه

مثلا میگه پاشو بریم

بغل، بریم بالا.

یا شیر بده

چن روزه که کلمه های جدید میگه مثلا میگه شیشه یا عروسک یا خوراکی

اینقدر حس خوبیه😍😍😍😍

خدا قسمت همه ی اونایی که بچه میخوان بکنه😘😘🙏🙏🙏🙏

راستی من دیروز که از خواب پاشدم حالم خیلی ب د بود نمیتونستم تکون بخورم.

شوهرم هی گف بریم دکتر گفتم نه خوب میشم

دیروز رو کامل پاکسازی 

امروز صب که پاشدم سالم سالم بودم خداروشکر 😎😎😎😎 خدایا شکرتتتتت😍😍😍😘😘😘

صبح بخیر

من امروز اومدم با کلی انرژی مثبت،دیروز برای بار صدم به جذب ایمان اوردم و ذخیره حس خوبش رو تا الان دارم

ما دیروز رفته بودیم بیرون که خالم یهو گفت حالا که نزدیک قصرالدشتیم(خیابونی تو شیراز که میوه فروشی و باغ و ...زیاد هست) بریم یکم خرمالو بخریم،سر ظهر بود خیلی مغازه ها تعطیل بودن ،ماهم همین جور با ماشین جلو میرفتیم و تک تک مغازه هارو نگاه مینداختیم میدیدیم درکمال تعجب هییییچکدوم خرمالو نداره...

شاید باورتون نشه ۲ دور ،دور زدیم و پیدا نکیردیم ...تا این که من یاد جذب افتادم و گفتم رژین وقتشه جادو کنی،چشمامو بستم و گفتم :خدا هرچه زودتر برای من خرمالو های تر و تازه میفرسه و یه نورم پرت کردم سمت خیابونه😍اقا فوری تا چشممو باز کردم خالم گفت اِ وایسید اینجا انگار خرمالو داره...

حالا کدوم مغازه رو میگفت؟؟؟مغازه ای که درست سر نبش بود و به شخصه من توی دورای قبلی کامل چک کرده بودم که داره یانه؟؟؟ اقا اگه این هدیه خوشمزه خدا به من نیس پس چیه؟😍دلتون نخواد ولی جذب گوگولی من خیلی چسبید و خوشمزه بود

رژ سابقم😎
امروز صب تا الان به تک تک رفتارا خودم نگاه میکردم  صب قول داده بودم رو راست باشم با خودم صب ک ...

وااااای جانا سخن از زبان ما میگویی 😅😅😅😅

این چیزایی که گفتی، منم 🙈🙈🙈🙈

تازگی تا به خصوصیت منفی طرف تو ذهنم توجه میکنم، سریع میگم استغفرلله و بعد زوم میکنم رو ویژگی مثبت طرف😊😊😊

و یه وقتا سعی میکنم سرم رو بنداز و اصلا نگاه آدما نکنم که قضاوت نکنم🙈🙈🙈

ولی ما میتونیم. خدا دستمونو سفتتتت گرفته که خطا نریم. خدا خیلی ما رو دوست داره. 😍😍😍😍

6- در هر روز 1440 دقیقه وجود دارد و این یعنی 1440 فرصت داریم که تاثیر مثبتی بر جا بگذاریم.

Les Brown

7- به جای عملکرد مثبت، باید به دنبال چشم انداز مثبت باشیم.

Dalai Lama

8- سلامی با لبخند و انرژی مثبت کنید، در بیشتر مواقع پاسخی با لبخند و انرژی مثبت خواهید گرفت. اگر با انرژی منفی این کار را انجام دهید، خواهید دید که پاسخی با انرژی منفی می گیرید.

Zig Ziglar

9- باور کنید که زندگی زیباست و ارزش زندگی کردن را دارد. باور شما کمک می کند تا این موضوع به حقیقت بپیوندد.

William James

10- فقط یک فکر مثبت، اگر به آن شانسی بدهید، می تواند به جنگ افکار منفی برود و شاید بتواند پیروز شود!

Robert H. Schuller

11- من دوست دارم مردم را تشویق کنم که متوجه شوند هر عملی عمل مثبتی است، اگر نیت مثبتی پشت آن باشد.

Michael J. Fox

12- مهم ترین نکته این است که تلاش کنید به مردم بفهمانید آن ها می تواند در هر چیزی که می خواهند عالی عمل کنند.

Kobe Bryant

رژ سابقم😎