2789

میخوام کنکور بدم اگه قبول شدم انصراف بدم اصلا از پزشکی پرستاری خوشم نمیاد ولی درامد برام مهمه نمیدونم چه رشته ای برم چی کار کنم راحت تر باشه ولی درامدشم کم نباشه و بهتر از پرستاری.کار عملی پرستاریو یاد نمیگیرم خوشمم نمیاد

دارو دوس نداری؟

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کادر درمانممیگم کلا سمتش نیابرو معلمی

دیگه اومدم و نمیشه یه چیزی پایین تر از پرستاری برم از فرهنگیانم خوشم نمیاد میخوام تو نگاه مردم رشتم خوب باشه پسرفت نکنم ولی عرضه کار سخت هم ندارم خنگم

من کادر درمانممیگم کلا سمتش نیابرو معلمی

معلم که حقوقش سیزده دوازده تومنه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

به نظرم انصراف نده به جاش به صورت جدی برنامه نویسی رو یاد بگیر. اگر خوشت میاد.

این رشته های پسرا پزشکی که میگی دوستشون نداری خب بازار کار خوب دارن ولی رشته های دیگه بازار کارشون مثل رشته های پسرا نیست.

مگر فرهنگیان قبول بشی معلمی خوشت میاد؟!!

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

چه کاریه اصلا انتخاب نکن. به جاش برو رشته های پیراپزشکی مثل بینایی سنجی رادیولوژی فیزیوتراپی اتاق عمل هوشبری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

داروسازی

دامپزشکي

دندانپزشکی

فیزیوتراپی

کاردرمانی

تغذيه

پروتز دندان

اینا رشته هایی هستن که از پرستاری بهترن حالا بستگی به علاقه و همت خودت داره که چقدر تلاش کنی واس کنکور اما به نظرم انصراف نده چون کنکور شرایط اش سخت تر میشه هر سال ، حالا هر جور دوس داری

به نظرم انصراف نده به جاش به صورت جدی برنامه نویسی رو یاد بگیر. اگر خوشت میاد. این رشته های پسرا پزش ...

به نظرم میاد فیزیوتراپی راحت باشه درامدشم از پرستاری بهتر نباشه بدتر نیست به نظرت ارزش داره پرستاری رو برا فیزیو بیخیال بشم؟ ولی همه میگن اینقدر اختلاف نداره حداقل پزشکی بیار ارزش شروع دوباره رو داشته باشه