2789
عنوان

میخوام از پرستاری انصراف بدم چه رشته ای خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 41 پست
من انگشت شمار دیدم که راضی باشن۳ سالشیفت هام درگردشهصبح ۷ تا ۲عصر ۲ تا ۸شبشب ۸ شب تا ۷ صبح

چند روز در هفته شیفت شب داری؟ ببخش میپرسم برای خواهرم ک پیگیر میپرسم داره کنکور میخونه بین معلمی و پرستاری دو دله

نه اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم کسی نمیتونه بهت کار پیشنهاد بده تو الان قطعا بالای ۲۰ سال سن داری با ...

مهارتی ندارم خنگم میخوام کارم راحت باشه استرس و نیاز به سرعت عمل نداشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهارتی ندارم خنگم میخوام کارم راحت باشه استرس و نیاز به سرعت عمل نداشته باشه

اگر قدرت کلامی خوبی داری برو تو کار فروشندگی

اگر نداری برو منشی شو واقعا دیگ چیزی ب ذهنم نمیرسه چون همه کارا سختن

چند روز در هفته شیفت شب داری؟ ببخش میپرسم برای خواهرم ک پیگیر میپرسم داره کنکور میخونه بین معلمی و پ ...

بستگی داره به سرپرستار و وضعیت بخش و...

همیشه یه شکل نیست

گاهی ماهی ۹ ۸ تا شب گاهی ماهی ۵ ۴ تا مثلا

بعضیا فیکس شب برمیدارن تا ۱۲ ۱۳ تا شب

کلا قائده نداره گلی

چند روز در هفته شیفت شب داری؟ ببخش میپرسم برای خواهرم ک پیگیر میپرسم داره کنکور میخونه بین معلمی و پ ...

مثلا موظفیه من ۱۶۰ ساعت درماه هست

ولی بدلیل کمبود نیرو اضافه کاری اجباری باید برم تا ۲۳۰ ساعت هم شده که به زور به بهم شیفت دادن لامصبا

مثلا موظفیه من ۱۶۰ ساعت درماه هستولی بدلیل کمبود نیرو اضافه کاری اجباری باید برم تا ۲۳۰ ساعت هم شده ...

اینا ک این همه پرستار میخان چرا دانش اموزای بدبخت رتبه خوبم دارن نمیگیرن شماها اینقد فشار بهتون نیاد. خواهرم خیلی درس خونه خیلی من بهش میگم برو معلمی گیر داده ب پرستاری حرفای شمارو براش بفرستم ممنونم از توضیحاتت

اینا ک این همه پرستار میخان چرا دانش اموزای بدبخت رتبه خوبم دارن نمیگیرن شماها اینقد فشار بهتون نیاد ...

یعنی خریت محضه این شغل

من در اولین فرصت خارج میشم ازش

دیسک و مشکلات جسمی هم گرفتم با سه سال کار کردن

معلمی برای زن عالیه

که به خونه و زندگی و بچه و خودش بتونه برسه

پرستاری اگه عاشق و دیونش باشی خوبه وگرنه از دور شاید قشنگ باشه

اینا ک این همه پرستار میخان چرا دانش اموزای بدبخت رتبه خوبم دارن نمیگیرن شماها اینقد فشار بهتون نیاد ...

چیه اینجا درسته ک اینش درست باشه

حقوقم هم با سه سال کار. ۲۳. ۲۲ هس و خیلیم دزدی میکنن حقمون رو نمیدن

به نظرم میاد فیزیوتراپی راحت باشه درامدشم از پرستاری بهتر نباشه بدتر نیست به نظرت ارزش داره پرستاری ...

عزیزم شما داری میگی پرستاری برات سخته اونوقت بنظرت پزشکی رو میتونی؟

عزیزم شما داری میگی پرستاری برات سخته اونوقت بنظرت پزشکی رو میتونی؟

خودمم گفتم به جز پزشکی و پرستاری اونو مثال زدم که اطرافیان میگن یه چیزی بیار ارزششو داشته باشه مثل پزشکی دارو دندان و این چیزا ولی خودم میگم شاید فیزیو خوب باشه نمیدونم درامد و پرستیژش چجوریه