2821
2789
عنوان

ديشب يه اتفاقي افتاد

279 بازدید | 19 پست

تهش فهميدم تقصير خودم بود حالا چراشو ميگم

نشسته بوديم شوهرم تعريف كرد كه يه بار رفتم سر قرار ديدم يه دختر با يه عالمه سيبيل اومد سر قرار 

بعد ميگفت خب اون موقع ها مجرد بودم دنبال كيس مناسب بودم 

بعد ديد من بهش گفتم مطمئني مجرد بودي و متاهل نبودي 

يه دفعه گارد گرفت 

و سر و صدا كرد 

آخرش گفت دروغ گفتم 

چند ساعت بعدش گفت تو كسيو قبل ازدواج دوس داشتي ؟

منم گفتم نه 

گفت پس چرا ديروز گفتي يكي از خواستگارام هنوز ازدواج نكرده و مجرده و از كجا آمارشو داري 

حتما پيگيرشي

من به شوخي گفته بودم بچه ها 

نظرتون درباره كار شوهرم چيه 

شوهرت یه ادم ساده هست که بایه ادم بی جنبه نیش زن خواسته جون خودش حرف بزنه ناراحتم نشو اما من جای شوهرت بودم میگفتم اررررره وقتی بش فک میکنم میبینم متاهل بودم حالا میخوای چه کارکنی؟؟؟ 

اخه زن حسابی این چه حرفی بوده ک زدی یعنی چی مطمینی مجردبودی؟ معلومه شکاک هم هستی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرت یه ادم ساده هست که بایه ادم بی جنبه نیش زن خواسته جون خودش حرف بزنه ناراحتم نشو اما من جای شوه ...

ولي قسم خوردم كه شوخي كردم وگرنه ديوونم كرده بود 

اره شكاك كه هستم متاسفانه🥺  يعني مجرد بوده

عزیزم تو عین مامان منی. یعنی تاخوندم یاد مادر خودم افتادم وباید بگم این تو ذوق زدن هاو تو ذهنی ها ن تنها شوهرت بلکه بچتم تو چشمت سیاه میکنه در اینده   به عنوان کسی ک درک کردم میگم ها، بخاطر همین لحنم تنده

بنظرم تا گنداین رفتار در نیومده ول کن و خودتو بساز. بابا شوهرت اصن دروغ گفته خواسته برات کلاس بیاد فقط. اخه کدوم احمق باسیبیل میره سرقرار

تو باید فقط میخندیدی😬

عزیزم تو عین مامان منی. یعنی تاخوندم یاد مادر خودم افتادم وباید بگم این تو ذوق زدن هاو تو ذهنی ها ن ...

مرسي ممنون از راهنماييت 

اين كه گفتم مجرد بودي يا متاهل كارم زشت بود 

كدوم كارمو ميگي ؟

مامانت شماكه مث من؟

مرسي ممنون از راهنماييت  اين كه گفتم مجرد بودي يا متاهل كارم زشت بود  كدوم كارمو ميگي ؟ ...

اره گلم این ک گفتی مجرد یامتاهل زشت بود. اماعیب نداره دیگه گذشته. دیگ سعی کن یه چیزی تعریف کنه نزنی تو ذوقش

ببین مثلا من ب مامانم میگم حوصله ندارم تنها برو خونه عمه، برمیگرده میگه هاااچی کارمیخوای کنی ک تنها بمونی؟ چرا میخوای تنها باشی اصلا؟ 

کلا روی مود شک هست

خیلی سختی کشیده مامانم. اولش شکاک نبود ولی خب بابای اشغالم روش زن گرفت واین زن بیچاره هم شکاک شد و ب ...

بابات با شما زندگي ميكنه يا طلاق گرفتن 

مامانت چطوري فهميد 

2825
2823
2791
2779
2792