2821
2789
عنوان

ديشب يه اتفاقي افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست
بابات با شما زندگي ميكنه يا طلاق گرفتن  مامانت چطوري فهميد

طلاق.یکی از فامیلای اون پست فطرت به مامانم زنگ میزنه میگه فلانی انگار یه زن گرفته برده خونه باباش😵 مامانمم میره شهر پدرشوهرش میبینه واقعیت داره و یه زن توخونه هست و... خلاصه دعوامیکنه ومادرشوهرشو یه دست کتک مفصل میزنه(بابت سکوت دربرابر پسرش ونگه داری ازاون عفریته) و بعدشم میاد فورا اقدام ب طلاق میکنه. 😑😐     البته من بهش حق میدم ک حالا اینقد روی مود شک باشه ولی بادقت کرد ک ااین زن بابدترین چیزی ک یک زن میشه رو برو بشه رو ب رو شده    و زمانی ک یه مرد سربراهه و سرش توزندگیشه حیفه بهش شک کنی وزندگیو تلخ کنی

طلاق.یکی از فامیلای اون پست فطرت به مامانم زنگ میزنه میگه فلانی انگار یه زن گرفته برده خونه باباش😵 ...

اي خداا چقد ناراحت شدم واس مامانت 

چه ظلمي ديده 

خدا ازشون نگذره 

خدا به همه ارامش بده به تو و مامانت هم بده 

🙏🏻❤️🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اي خداا چقد ناراحت شدم واس مامانت  چه ظلمي ديده  خدا ازشون نگذره  خدا به همه ارامش ...

ممنون عزیزم. اره خیلی شکه میشه وتایه مدت بدنش لمس شد اصن 

ولی ببین عزیزم این شک ها تاوقتی چیزی باچشمت نبینی کار باطله و فقط روح وسلامتی خودتو خراب میکنه. تاچیزی باچشمت ندیدی کاری ب شوهرت نداشته باش شک اصلا چیز خوبی نیس دست اخرم از فکرو خیال مریض میشب

2825
2823
2791
2779
2792